Düşünen varmı kızlar.yada yaşayanlar tecrübelerini paylaşabilirmi ?
ben bu sene liseyi bitirdim biraz bahsetmek istiyorum yardımcı olursanız çok sevirim sizlere güveniyorum çnkü.
açıkcası ben bu sene hiç çalışmadım hep seneye girerim diye düşündüm çünkü okulum çok uzaktı ve okul dersane zor yürüyordu.sınıf öğretmenliği düşünüyordum ama istanbul kesinlikle.bu sene girdim 12 terch yaptım en altada tek ildışı bolu yazdım yakın die.ve bolu izzat baysal sınıf öğrtmenliği 2.öğrtm kazandım.şimdi düşünüyorum marmara hep hayalimdi marmara sınıf öğrtmenliğini inanılmaz istiyordum şuan içimde kalmış durumda,bizim evede çok yakın açıkcası tam bir istanbul hastasıyım.Daha önce lisede bir müddet yatılı kaldım çok zorlandım.Boluya gitmekten oyüzden korkuyorum o psikolojiyi kaldırabilirmiyim bilmiyorum.Acaba 2. senemi hazırlansam diye düşünüyorum bi yandan.ama puanımın yarısı kırılıyormuş ölemi? beni tek umutlandıran çalışmadığım halde burayı tutturmam ve çalışırsam seneye marmarayı tutturcaımı ümit etmem.ama puan kırılmasıda cabası.bu çok etkiliyormu.Allah rızası için yardımcı olun arkadaşlar aranızda eminim tecrübeli olanınız vardır bu konnularda.duacınızım :Saruboceq:
bilmiyorum kafam çok karışık.şu yatay geçiş olayı nasıl oluyor.mesela sınıf öğrtemnliği bölümünden sadece bir kişimi marmaraya geçiyor?
bir yere yerleştikten sonra hemen ilk sene sınava girersen, orta öğretim başarı puan ın yarısı kesiliyor diye biliyorum.
yani marmara için iki sene beklemen gerekecek. bunun yerine ilk sene bolu'da okuyup notlarını yüksek tutarak yatay geçiş yapabilirsin belki.
bolu'da okuyorum ben. eğer gelmeye karar verirsen yardımcı olmaya çalışırım canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?