Sizce tam pik değil mi?Yarın daha koyu çıkacaktır testin
Canım maşallah senin ki tam pik olmuşBugünü değerlendir yarın yine test yap
Bak benim 3 gün böyleydi. Nisanın 27-28-29 günü
Keşke canım ama ilişki üstünden 7 gün geçti gebelik testi de yaptım koca bir hiç çıktıGebelik olamaz mı
Geç yumurtladık regl de mi geç olacak?allahın izniyle hamilelik olursa onuda geçmi öğreneceğiz ?30 nisanda silikti kuzum geç yumurtlama %90
Canım benim adet tarihim yumurtlamanın üstüne 14 gün ekleyince olacak ozaman öyle mi?Canım evet . Benim adet günüm bugündü ama olmadım.
Eğer adet olursam 10 mayısta olmam gerek inşallah olmam. Gebelik olursam da büyük ihtimal geç döllenme olacaktır
Ilk resimdeki testlerde zaten yumurtlama olmamıs yumurtlamanız yeni başlıyor bugüne ait olan test yumurtlamanın bugün yarın olacağını gösteriyor bol şanslar devam edin testlereİlk kez ovülasyon takibi yaptım lütfen yardım edin
11.gün çift çizgiyi yakaladım sonrasında test yapmaya devam ettim ve silikleşti
Dün tesadüfen yani adetin 18.günü test yaptım belirgindi.bugün yaptım çok koyu oldu.19 gün ikinci kez mi yumurtladım ?
Çoklu test ilk yumurtlama 26 yazan en koyu gündü
Tek olan test bugüne ait.
Bat 15 mayıs
30 gün civarı periyodum..15 Mayıs diye tahmin ediyorumEvet canım büyük ihtimalle ne zaman adetin?
Canım o testleri yaptığımda 26 sında çok koyuydu zaman geçince pek belli olmuyor ozamanda çok koyuyduIlk resimdeki testlerde zaten yumurtlama olmamıs yumurtlamanız yeni başlıyor bugüne ait olan test yumurtlamanın bugün yarın olacağını gösteriyor bol şanslar devam edin testlere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?