• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2. KEZ KLOMEN TEDAVISI

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Askaile

Yine bana hüsran
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Mayıs 2017
530
213
18
32
Evet bayanlar ben 19 mayısta klomenle catlatma ignesi vuruldum 2 hafta sonra tam doktora gidecktimki pazartesi regl oldum bu ay 2. KEZ kullanmak istiyorum tekrar doktora gitmek gerekirmi yoksa yine adetin 5. Günü klomen e başlayp bittktn sonrami gitmeli siz ne yaptiniz

Selam canim, saniyorum o karar doktordan doktora degisiyor..
Ilk ay klomen tedavisini su an gittigim doktordan baska bir doktora gitmistim, ilk ay klomen sonuc vermedi, ve regl'im is seyahatime gelince sormustum kontrole gelmeden kullanmaya devam edebilir miyim diye, oncelikle muayene etmem lazim kullanma ilac demisti..
Simdi baska bir doktora gidiyorum, 3 ay klomen tedavi ile devam edecegiz dedi, regl olursan kontrole gerek yok 5. gun basla klomene dedi...

O yuzden doktorunla konusup oyle devam etsen daha iyi olucak gibi geldi bana umarim yardimci olabilmisimdir...

Selam canim, saniyorum o karar doktordan doktora degisiyor..
Ilk ay klomen tedavisini su an gittigim doktordan baska bir doktora gitmistim, ilk ay klomen sonuc vermedi, ve regl'im is seyahatime gelince sormustum kontrole gelmeden kullanmaya devam edebilir miyim diye, oncelikle muayene etmem lazim kullanma ilac demisti..
Simdi baska bir doktora gidiyorum, 3 ay klomen tedavi ile devam edecegiz dedi, regl olursan kontrole gerek yok 5. gun basla klomene dedi...

O yuzden doktorunla konusup oyle devam etsen daha iyi olucak gibi geldi bana umarim yardimci olabilmisimdir...
Evet canm teşekkür ederim bende bugün aradım doktorumu bana yarın kontrole gel dedi ama gerek yok bence yani yine 5. Günü klomen kullanayım diyorum off kararsız kaldım

Bu doktor kontrolleri pek hoş olmuyo seni çoook iyi anlıyorum ama o kadar bilmediğimiz bir durumki mecbur doktor ne derse öyle gidiyoruz

Evet bayanlar ben 19 mayısta klomenle catlatma ignesi vuruldum 2 hafta sonra tam doktora gidecktimki pazartesi regl oldum bu ay 2. KEZ kullanmak istiyorum tekrar doktora gitmek gerekirmi yoksa yine adetin 5. Günü klomen e başlayp bittktn sonrami gitmeli siz ne yaptiniz
Tabikide doktora Danışarak kullanacaksin canim çünkü ilacin dozunu degistirebiliyo yeniden tahlil yapabilir adetliyken git

Ama sana bişey daha deyim bence bu ay ilac kullanma çatlatma igneside olma canim kendini strese sokma böyle dene bence olur senin

Ama sana bişey daha deyim bence bu ay ilac kullanma çatlatma igneside olma canim kendini strese sokma böyle dene bence olur senin
İnşallah olur stres değilim ama ilk bebeğinde de ilkinde tutmadı 2.sinde tutmuştu klomen tedavisinde ecaba Buda öyle olurmu dedim ama bide diyorum gitmiyeyeim doktora

Kızlaar merhaba geçen ay klomen kullandım bende ama malesf haftasonu yumurtlamam gerçekleşmiş 1 gün yüzünden kaçırdım. Bu hafta tekrar regl oldum ve ilacımı kullanmaya başladım bu sefer ilaç bittikten sonra 3 gün sonra gel dedi yani 10.gün kontrole gitcem yumurtam büyüyor ve kendiliğinden çatlama oluyor hatta 2 side :) bu ay inşallah tutar

Back