Menopoz 2.KEZ KLOMEN KULLANAN ARKADAŞLAR VAR MI

Menopoz nedir ? Belirtileri ve menopoz süreci hakkında paylaşımlar

Yazan kalem

Üye
Kayıtlı Üye
11 Ağustos 2020
281
174
24
Arkadaşlar merhaba ben geçen ay ilk defa klomen kullandim 4 yumurtam oluştu çatlatma iğnesi vuruldum tutmadı adetliyken gittim kistim oluştu doğum kontrol hapı verdi bugün gittim kist erimiş 2.kez klomene başladım siz de kaçincida oldu?

Ben 5 ay klomen kullandim canm ve sadece 1 ay 1 yumurtam buyudu. Ardndan catlatma ignesi ama negatif tutmadı. 1 ay da bende de kist yapmstı. Ama ben ilac kullanmadan yok olmustu kistim.bu ay igne ile buyuttuk 1 yumurta catlatma ignesi oldum yine bekliyorum bakalm. Ins sende ise yarar. 5 ay sonra zaten kullanmiyo doktr klomeni

Sağol canım bilgilendirdiğin için inşallah hayırlı evlatlarımız olur senin ne zaman adet günün

Benim 3. Oldu. Adet oldum. Bir sonraki hafta yine gidicem 4 olacak. Hsg çekildi geçen ay rahiö girişim kapalıydı açıldı tabi bunun etkisi baya var. O yüzden 2. Denemem olacakta denebilir. Ama morali çok yüksek tutmak gerekiyor ve asla stres yapmamak düşünmemek gerekiyor.. o zaman oluyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…