- 11 Ağustos 2020
- 281
- 174
- 24
-
- Konu Sahibi Yazan kalem
Ben 5 ay klomen kullandim canm ve sadece 1 ay 1 yumurtam buyudu. Ardndan catlatma ignesi ama negatif tutmadı. 1 ay da bende de kist yapmstı. Ama ben ilac kullanmadan yok olmustu kistim.bu ay igne ile buyuttuk 1 yumurta catlatma ignesi oldum yine bekliyorum bakalm. Ins sende ise yarar. 5 ay sonra zaten kullanmiyo doktr klomeniArkadaşlar merhaba ben geçen ay ilk defa klomen kullandim 4 yumurtam oluştu çatlatma iğnesi vuruldum tutmadı adetliyken gittim kistim oluştu doğum kontrol hapı verdi bugün gittim kist erimiş 2.kez klomene başladım siz de kaçincida oldu?
Sağol canım bilgilendirdiğin için inşallah hayırlı evlatlarımız olur senin ne zaman adet gününBen 5 ay klomen kullandim canm ve sadece 1 ay 1 yumurtam buyudu. Ardndan catlatma ignesi ama negatif tutmadı. 1 ay da bende de kist yapmstı. Ama ben ilac kullanmadan yok olmustu kistim.bu ay igne ile buyuttuk 1 yumurta catlatma ignesi oldum yine bekliyorum bakalm. Ins sende ise yarar. 5 ay sonra zaten kullanmiyo doktr klomeni
Rica ederim canm ins hepimizin olur evlatlarıSağol canım bilgilendirdiğin için inşallah hayırlı evlatlarımız olur senin ne zaman adet günün
Inşallah tutmuştur canım bende perşembe vurulcam artık inşallah mutlu haber verirsin ❤Rica ederim canm ins hepimizin olur evlatlarıcarsamba catlatma ignesini vuruldum 1 eylül gibi adet tarihi bakalm artk nasip
Ins canm seninde tutar arka arkaya yazarızInşallah tutmuştur canım bende perşembe vurulcam artık inşallah mutlu haber verirsin ❤
Amin inşallah❤❤Ins canm seninde tutar arka arkaya yazarız
Bende perşembe vurulduk canım inşallah beraber hamile kalirizÇarşamba günü 2. Kez iğne olacagim ben de pkoluyum