Menopoz 2.KEZ KLOMEN KULLANAN ARKADAŞLAR VAR MI

Menopoz nedir ? Belirtileri ve menopoz süreci hakkında paylaşımlar

Yazan kalem

Üye
Kayıtlı Üye
11 Ağustos 2020
281
174
24
Arkadaşlar merhaba ben geçen ay ilk defa klomen kullandim 4 yumurtam oluştu çatlatma iğnesi vuruldum tutmadı adetliyken gittim kistim oluştu doğum kontrol hapı verdi bugün gittim kist erimiş 2.kez klomene başladım siz de kaçincida oldu?

Arkadaşlar merhaba ben geçen ay ilk defa klomen kullandim 4 yumurtam oluştu çatlatma iğnesi vuruldum tutmadı adetliyken gittim kistim oluştu doğum kontrol hapı verdi bugün gittim kist erimiş 2.kez klomene başladım siz de kaçincida oldu?
Ben 5 ay klomen kullandim canm ve sadece 1 ay 1 yumurtam buyudu. Ardndan catlatma ignesi ama negatif tutmadı. 1 ay da bende de kist yapmstı. Ama ben ilac kullanmadan yok olmustu kistim.bu ay igne ile buyuttuk 1 yumurta catlatma ignesi oldum yine bekliyorum bakalm. Ins sende ise yarar. 5 ay sonra zaten kullanmiyo doktr klomeni

Ben 5 ay klomen kullandim canm ve sadece 1 ay 1 yumurtam buyudu. Ardndan catlatma ignesi ama negatif tutmadı. 1 ay da bende de kist yapmstı. Ama ben ilac kullanmadan yok olmustu kistim.bu ay igne ile buyuttuk 1 yumurta catlatma ignesi oldum yine bekliyorum bakalm. Ins sende ise yarar. 5 ay sonra zaten kullanmiyo doktr klomeni
Sağol canım bilgilendirdiğin için inşallah hayırlı evlatlarımız olur senin ne zaman adet günün

Benim 3. Oldu. Adet oldum. Bir sonraki hafta yine gidicem 4 olacak. Hsg çekildi geçen ay rahiö girişim kapalıydı açıldı tabi bunun etkisi baya var. O yüzden 2. Denemem olacakta denebilir. Ama morali çok yüksek tutmak gerekiyor ve asla stres yapmamak düşünmemek gerekiyor.. o zaman oluyor..

X