• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2 kez kimyasal gebelik

• Konu Sahibi Konu Sahibi new26
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

new26

Üye
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2013
37
0
16
Eskişehir
merhaba doktor hanım 5 aydır çocuk düşünüyoruz 2.ayımızda ve 5. ayda yani bu ay kimyasal gebelik yaşadım.nedeni ne olabilir? ilkinden sonra doktora gittim ultrasonda baktı bi sorun yok dedi herhangi bir test istemedi.eşimde tek taraflı varikosel çıktı sperm hareketliliği az çıktı bu neden olabilir mi yoksa tamemen benimle mi ilgili bi sebep mi

merhaba biyokimyasal gebeliklerde araştırma yapacak fazlaca bir şey yok. iki kez tekrarlması sizi panik yapmasın çğnkğ çok yeni denemeye başlamışşsınız gebe kalmayı. spermlerin hareketliliği bir etkene olabilse de yumurtaya ulaşıyor ki gebelik oluyor bu nedenele buna sorun olarak bakılmaz. sevgiler.

merhaba doktor hanım 5 aydır çocuk düşünüyoruz 2.ayımızda ve 5. ayda yani bu ay kimyasal gebelik yaşadım.nedeni ne olabilir? ilkinden sonra doktora gittim ultrasonda baktı bi sorun yok dedi herhangi bir test istemedi.eşimde tek taraflı varikosel çıktı sperm hareketliliği az çıktı bu neden olabilir mi yoksa tamemen benimle mi ilgili bi sebep mi

Back