2. Kez Kimyasal Gebelik

Betusslu

Üye
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2024
155
49
13
27
7 ay önce de kimyasal gebelik geçirmiştim bu ay tekrar yaşıyorum benim gibi yaşayan var mı neden böyle oluyo tecrübelerinizi öğrenebilir miyim? Üst üste kimyasal gebelik geçirip hamile kalan var mı kendimi çok kötü hissediyorum

Canim kimyasaldan sonraki ay hamile kalma sansin cogaliyo diye biliyorum bu ay dikkat et yumurtlama gunlerine normal hamilelik olma sansi yuksek sebebi yokmus bildigim kadariyla

Canim kimyasaldan sonraki ay hamile kalma sansin cogaliyo diye biliyorum bu ay dikkat et yumurtlama gunlerine normal hamilelik olma sansi yuksek sebebi yokmus bildigim kadariyla
İlkinde çok etkilenmedim ama tekrarlaması beni çok üzdü eşime de söylemiştim heveslenmişti her ay hüsran ne yapacağımı bilmiyorum psikolojimi çok etkiledi

kimyasal gebelik kromozomsal, higenetik bir sorun varsa olur. vücudunuz sağlıksız gebeliği vücuttan atıyor. doktora gidip genetik test verin ve sebebini öğrenin.

kimyasal gebelik kromozomsal, higenetik bir sorun varsa olur. vücudunuz sağlıksız gebeliği vücuttan atıyor. doktora gidip genetik test verin ve sebebini öğrenin.
İnternetten baktığım kadarıyla öyle herhalde bayramdan sonra gideceğim. Sonucunda çıkan şeyler basit şeyler mi yani nasıl tedavi edilir

İnternetten baktığım kadarıyla öyle herhalde bayramdan sonra gideceğim. Sonucunda çıkan şeyler basit şeyler mi yani nasıl tedavi edilir
genelde halledilebilir ve önlemi alınabilir seyler. çok riskli ise tüp bebeğe yönlendirilir. ama dediğim gibi çoğu ilaç ve iğnelerle önlem alınıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…