7 ay önce de kimyasal gebelik geçirmiştim bu ay tekrar yaşıyorum benim gibi yaşayan var mı neden böyle oluyo tecrübelerinizi öğrenebilir miyim? Üst üste kimyasal gebelik geçirip hamile kalan var mı kendimi çok kötü hissediyorum
Canim kimyasaldan sonraki ay hamile kalma sansin cogaliyo diye biliyorum bu ay dikkat et yumurtlama gunlerine normal hamilelik olma sansi yuksek sebebi yokmus bildigim kadariyla
Canim kimyasaldan sonraki ay hamile kalma sansin cogaliyo diye biliyorum bu ay dikkat et yumurtlama gunlerine normal hamilelik olma sansi yuksek sebebi yokmus bildigim kadariyla
İlkinde çok etkilenmedim ama tekrarlaması beni çok üzdü eşime de söylemiştim heveslenmişti her ay hüsran ne yapacağımı bilmiyorum psikolojimi çok etkiledi
kimyasal gebelik kromozomsal, higenetik bir sorun varsa olur. vücudunuz sağlıksız gebeliği vücuttan atıyor. doktora gidip genetik test verin ve sebebini öğrenin.
kimyasal gebelik kromozomsal, higenetik bir sorun varsa olur. vücudunuz sağlıksız gebeliği vücuttan atıyor. doktora gidip genetik test verin ve sebebini öğrenin.