Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet gidiyorsunuz ama ama devlete gidecekseniz 3 kere düşük yaptım deyin yoksa test yapmıyorlar. Pıhtılaşmaya ve eşinizle sizin kromozom analizine bakıyorlar ektra zor bir şey yok. Kaybınız için allah sabır vers
bilgilendirmeniz için çok teşekkür ederimEvet gidiyorsunuz ama ama devlete gidecekseniz 3 kere düşük yaptım deyin yoksa test yapmıyorlar. Pıhtılaşmaya ve eşinizle sizin kromozom analizine bakıyorlar ektra zor bir şey yok. Kaybınız için allah sabır versin
Gidin mutlaka kan pıhtılaşmasından veya kromozom bpzukluğundan kaynaklı olabilir düşükler bnde geçen gafta verdim kanları arkadaşon dediği gibi mutlaka 3 düşük diyin maliyetli bir test olduğu için yapmak istemiyolar2.kez düşük yaptık sağlıksız bebek dedi doktorlar genetik bölümüne gidicez, biraz üzgünüm tedirginimde daha önce bu durumu yaşayan var mı
Düşükleriniz kimyasal gebelik miydi acaba?2.kez düşük yaptık sağlıksız bebek dedi doktorlar genetik bölümüne gidicez, biraz üzgünüm tedirginimde daha önce bu durumu yaşayan var mı
1 dış gebelik 1 kimyasal geçirdimDüşükleriniz kimyasal gebelik miydi acaba?
Bende daha önce 4 kere Kimyasal Gebelik yaşayıp Genetik testi yaptırdım.
Genetik sonuçlarınız nasıl çıktı peki ?Düşükleriniz kimyasal gebelik miydi acaba?
Bende daha önce 4 kere Kimyasal Gebelik yaşayıp Genetik testi yaptırdım.
Rabbim gönlünüze ferahlık versin, çok zor bir durum bende yaşadım aynı durumu genetik test mutlaka verin, sonuçları 2 3 ayı bulabiliyor ne kadar erken verirseniz o kadar erken tedbir alabilirsiniz. Sonrası tevekkül2.kez düşük yaptık sağlıksız bebek dedi doktorlar genetik bölümüne gidicez, biraz üzgünüm tedirginimde daha önce bu durumu yaşayan var mı
Henüz çıkmadı 1-2 ay sürüyormuşGenetik sonuçlarınız nasıl çıktı peki ?
Merhaba bende tıbbi genetik bölümüne gidecem 1 düşüğüm var tüp bebek tedavisi ile oldu. Devlete gidecem de 3 düşük yaptım demem mi gerekiyorEvet gidiyorsunuz ama ama devlete gidecekseniz 3 kere düşük yaptım deyin yoksa test yapmıyorlar. Pıhtılaşmaya ve eşinizle sizin kromozom analizine bakıyorlar ektra zor bir şey yok. Kaybınız için allah sabır versin
Tekrar tekrar aynı süreçleri yaşamak insanı ruhen çok yıpratıyor, doğru düzgün yönlendiren doktorda bulamıyoruz. Benim genetikte büyük bir sıkıntı çıkmadı, daha sonra doktor bir yakınımızın yönlendirmesiyle hemotojiye gittim Anti nükleer antikor testim pozitif çıktı, normalde negatif olması gereken bir değer. Toplumun %20 si maalesef pozitif çıkabiliyormuş ki hiç azımsanacak bir değer değil . Bu aslında şu demek bağışıklık sistemi gebelik durumunda bebeği yabancı cisim olarak algılayıp fazla antikor üreterek onun tutunmasını engelliyor. Bu durumda hamile kalan kişilerde öncelikle detaylı tetkikler yapılıyor, sonrasında düşüğe sebep olduğu netleşirse gebelik başlangıcında bağışıklığı düşüren az miktarda kortizon içeren bir ilaç başlatılıyor. Mesela hiç dikkat ettiniz mi gebelik başlangıcında bir çok kişi grip soğuk algınlığı vs durumu yaşıyor, bu ilahi bir yönlendirme Rabbimin hikmeti, bağışıklık düşünce bebek daha kolay tutunabiliyorHenüz çıkmadı 1-2 ay sürüyormuş
Evet güzelce yalan söyleyin yoksa yapmıyorlar düşük tarihlerini soracak haftasını soracak sallayın birşeyler ben öyle yaptım benim de 1 düşüğüm vardı 3 olmazsa test yapmıyorlarMerhaba bende tıbbi genetik bölümüne gidecem 1 düşüğüm var tüp bebek tedavisi ile oldu. Devlete gidecem de 3 düşük yaptım demem mi gerekiyor
Teşekkür ederim bilgilemdirme için genetik sonucum çıkınca bu konununda üzerinde durucamTekrar tekrar aynı süreçleri yaşamak insanı ruhen çok yıpratıyor, doğru düzgün yönlendiren doktorda bulamıyoruz. Benim genetikte büyük bir sıkıntı çıkmadı, daha sonra doktor bir yakınımızın yönlendirmesiyle hemotojiye gittim Anti nükleer antikor testim pozitif çıktı, normalde negatif olması gereken bir değer. Toplumun %20 si maalesef pozitif çıkabiliyormuş ki hiç azımsanacak bir değer değil . Bu aslında şu demek bağışıklık sistemi gebelik durumunda bebeği yabancı cisim olarak algılayıp fazla antikor üreterek onun tutunmasını engelliyor. Bu durumda hamile kalan kişilerde öncelikle detaylı tetkikler yapılıyor, sonrasında düşüğe sebep olduğu netleşirse gebelik başlangıcında bağışıklığı düşüren az miktarda kortizon içeren bir ilaç başlatılıyor. Mesela hiç dikkat ettiniz mi gebelik başlangıcında bir çok kişi grip soğuk algınlığı vs durumu yaşıyor, bu ilahi bir yönlendirme Rabbimin hikmeti, bağışıklık düşünce bebek daha kolay tutunabiliyor
Hani diğer düşüklere kan tahliliniz yok falan derseEvet güzelce yalan söyleyin yoksa yapmıyorlar düşük tarihlerini soracak haftasını soracak sallayın birşeyler ben öyle yaptım benim de 1 düşüğüm vardı 3 olmazsa test yapmıyorlar
Bana söylemedi öyle çok sorgulamadı çok erken dönemde daha keseyi göremeden kanamam oldu ilk ikisinde dedim, diğerini de doğrusunu söyledimHani diğer düşüklere kan tahliliniz yok falan derse
biri kimyasal gebelikmiş yani her kadın yaşar. diğerinin de genetik sorunlar nedeniyle düşmesi sizin genetiğinizde kusur olduğunu göstermez. inşallah hiçbir şey yoktur ama tedbir amaçlı görünebilirsiniz bence de2.kez düşük yaptık sağlıksız bebek dedi doktorlar genetik bölümüne gidicez, biraz üzgünüm tedirginimde daha önce bu durumu yaşayan var mı
İki düşük iki kimyasal var deyin altıncı haftalarda düştü deyin özel laboratuvarda yaptırmıştım testleri diyin e nabuzda olanlardan da sorarsa bir kaç tanesini gösterirsiniz bana o kadar detay sormadılar zaten2.kez düşük yaptık sağlıksız bebek dedi doktorlar genetik bölümüne gidicez, biraz üzgünüm tedirginimde daha önce bu durumu yaşayan var mı