2 KEZ BURUN AMELIYATI OLDUM

arzucuk11

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2014
20
6
3
37
SORMAK İSTEDİĞİM , BU SENE İÇİNDE İKİ DEFA BURUN AMELIYATI OLDUM , DOKTORUN BANA YAPTIĞI BURNUN RESİMLERİNİ İSTEDİĞİM YERDE PAYLAŞMA HAKKIM VARMI ? ÇÜNKÜ HERKESİN GÖRMESİNİ ONA GÖRE TEDBİR ALMASINI İSTİYORUM , PAYLAŞACAĞIM RESİMLER YASAL OLARAK SIKINTI ÇIKARTIRMI BANA ? BİLEN YADA FİKRİ OLAN?

hayır canım, bi sorun olmaz kendi isteğinle kendi çektiğin fotoğrafı yayınlıyosun sonuçta

tamam facede doktor adı kullanarak paylaşsam sıkıntı olurmu ,çünkü mahvettı burnumu

direk dava acarlar ona cnku ameliyata girerken olsem bile doktorum sorunlu degil diye kagit imzalatiyolar herseyi kabul ediorum diye imza cakiosun oraya ogrenmek istiosaniz ozelden sorun yazsin

acaba sizin ameliyat sorununuz nedir?cünkü bende ağustosta ameliyat oldum ve iğrenç (
revizyon için gittim benim büyüttüğümü çok farkedilmediğini söyledi doktorum..
pazartesi kbb ye gidip başka dr la görüşeceğim

tamam facede doktor adı kullanarak paylaşsam sıkıntı olurmu ,çünkü mahvettı burnumu
Avukat değilim ama doktor ismi vererek yazmanız ilerde yasal sorunlar yaşamanıza neden olur, eğer ameliyatınızla ilgili ciddi sorunlar yaşıyor ve doktorunuzdan davacı olacaksanız yetkili merciilere gerekli şikayeti yapmalısınız.

Bu sitede ameliyatınızla ilgili yaşadığınız sorunları paylaşabilirsiniz lakin ilerde yasal problem yaşamamanız için karalama, kötüleme yapılmasına müsade etmiyoruz.

Site yönetiminin yazdığı uyarı konusunu okumanızı tavsiye ederim: http://www.kadinlarkulubu.com/forum...lara-ve-uyelerimize-onemli-hatirlatma.521148/

nıye ? güzel yapılan bir burnu paylaşan kişi nasıl doktorun adını vererek paylaşım yapıyorsa , düzgün yapılmayan burun neden saklansın? haksız rekabet değil bence saçmalığa girer benım kendı düşüncem , karalamak demek , delilsiz insan suçlamaktır , çirkin yapılan burnu hastanın paylaşmaya hakkı yokmu ?

doktor diyorki bak sana yapacağım burun bu .. resmınıde gösteriyor, ilk amelıyat olur aradan 8 ay geçer ,, gösterdiği burna bakarsın yaptığı burna bakarsın , alakası yok , neyse doktora gidersin ee durum bu , gel tamam düzeltelim der ücretsız , amelıyat olursun öyle 20-30 dakikalık bir amelıyatta değil , sonra aradan bi süre daha geçer sorunlar yine aynı , şimdi dava açma hakkı var karşı tarafın ama bana değil kendine dava açma hakkı var beceriksizlikten.

doktor kötülemeden paylaşım yapılabilir diye düşünüyorum, eski ve yenı resimler paylaşılır , doktor adı yazılır , ve not düşüle bilir ahmet mehmet vs doktorumun yaptığı burun , tercih sizin gibisinden , nediyorsunuz?

Bence soyle yap canim fotolarini paylas burnun kotuyse bile doktorumun adi bu de burnumu da dokrorumu da begeniyorum ben de sonucta goreceli doktorunu da karalamamis oluyorsun kimse de sana bu yuzden dava acamaz

Bu platformda yalan yanlis bilgilerle doktorlar ovulebiliyorken neden uslubunca elestirilmesin ki daha yenice ogrendim burda adi cok gecen bir doktora 4kisi ayni pcden ovgu dolu sozler yazmis bu yorumlara kanip o doktora ameliyat olma hazirbulunusluguyla gidiyoruz o doktorun yanina sorarim size bu suc degil mi? Kazen (yonetici) tarafindan tespit edilmis bu hatta belki de doktorun muayenehanesinden giriyorsunuz yazmis ama dogru duzgun cevap verememisler bu 4kisi bu yoneticiye cok guveniyorum ama boyle insanlara karsi birseyler yapilmali sonucta burda apacik bir gayri mesru yonlendirme var

Bir hukukçu olarak diyebilirim ki kişisel saldırı yada doktora mesleki kayıplara yol açacak şekilde bir yorum yapmadan burnunun resmi ve doktor adı paylaşırsan hiç bir sıkıntı olmaz canım

Arkadaş kesinlikle Paylaş bnde boğaziçi amir ali nevai doktorum burnumu eskisi den kötü yaptı..tavsiye etmyrm

bu resim paylaşma konusunu bize zarar vermeden nasıl hallederiz bunu araştırmaktayım , kimse kurura bakmasın , 5 bin tl bugun bir ailenın 5 aylık geçimini sağlıyor , çekilen çileleride hiç söylemiyorum zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…