hayır canım, bi sorun olmaz kendi isteğinle kendi çektiğin fotoğrafı yayınlıyosun sonuçtaSORMAK İSTEDİĞİM , BU SENE İÇİNDE İKİ DEFA BURUN AMELIYATI OLDUM , DOKTORUN BANA YAPTIĞI BURNUN RESİMLERİNİ İSTEDİĞİM YERDE PAYLAŞMA HAKKIM VARMI ? ÇÜNKÜ HERKESİN GÖRMESİNİ ONA GÖRE TEDBİR ALMASINI İSTİYORUM , PAYLAŞACAĞIM RESİMLER YASAL OLARAK SIKINTI ÇIKARTIRMI BANA ? BİLEN YADA FİKRİ OLAN?
isim verme konusunda bişey söylemem sıkıntılı olursa bilemem işin ehli değilim çünkütamam facede doktor adı kullanarak paylaşsam sıkıntı olurmu ,çünkü mahvettı burnumu
Avukat değilim ama doktor ismi vererek yazmanız ilerde yasal sorunlar yaşamanıza neden olur, eğer ameliyatınızla ilgili ciddi sorunlar yaşıyor ve doktorunuzdan davacı olacaksanız yetkili merciilere gerekli şikayeti yapmalısınız.tamam facede doktor adı kullanarak paylaşsam sıkıntı olurmu ,çünkü mahvettı burnumu
Bence soyle yap canim fotolarini paylas burnun kotuyse bile doktorumun adi bu de burnumu da dokrorumu da begeniyorum ben dedoktor kötülemeden paylaşım yapılabilir diye düşünüyorum, eski ve yenı resimler paylaşılır , doktor adı yazılır , ve not düşüle bilir ahmet mehmet vs doktorumun yaptığı burun , tercih sizin gibisinden , nediyorsunuz?
doktor kötülemeden paylaşım yapılabilir diye düşünüyorum, eski ve yenı resimler paylaşılır , doktor adı yazılır , ve not düşüle bilir ahmet mehmet vs doktorumun yaptığı burun , tercih sizin gibisinden , nediyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?