merhaba;
arkdaslar aranızda 2.ameliyat olan varmı acaba sanırım bana 2.operasyon yolu gözükcek..hatırlarsanız sağ mememde kapsül oluşmuştu ve c.tesi gunu doktoruma gidiyorum muhtemelen mudehale diyecek.(okuduklarıma dayanarak sölüyorum ) 2.ameliyat zormu , aynı surecmi bizleri bekliyor cok merak ediyorum..benım kasaltı ve koltukaltından oldu ameliyatım izlerim ilk bir senede gecti ..yeniden kesilmek narkoz ve agrı endişesi sardı benı ..
ilk ameliyatı oldugum sene 1 yıl depresyona girmiştim istedigim boyutta olmadı diye.. memelerimi kabullenmem 1 sene sonra oldu diyebilirim..her neyse tecrumesi olan varmı ?
canım öncelikle geçmiş olsun.Allah sifanı versin. benimde bu ay 15. ayım doluyor. 1 seneyi geçtim. kapsul olduğunu nasıl anladın canım? yani belirtileri neydi? benim 2 gündür özellikle geceleri dikiş yerlerim(meme ucundan olmuştum) resmen zonk zonk atıyor ağrıyor. 7. ayımda kontrole gittiğimde doktor hiçbir sorun yok kamyon çarpsa bişey olmaz göğüslerine demişti ama ne bileyim bende yusuflamaya başladım açıkcası bu kapsul derdinden dolayı...çünkü 2 sene sonrada oluşabiliormuş
ayyaman allah korusun benim temmuzda 2 sene olacak.. umarım venue de en kolay şekilde atlatır bu sorunu,ama kapsül oluşunca ilk aylarda belli ediyor sanırım kendisini,uzun süre sonra niye oluşsun kicanım öncelikle geçmiş olsun.Allah sifanı versin. benimde bu ay 15. ayım doluyor. 1 seneyi geçtim. kapsul olduğunu nasıl anladın canım? yani belirtileri neydi? benim 2 gündür özellikle geceleri dikiş yerlerim(meme ucundan olmuştum) resmen zonk zonk atıyor ağrıyor. 7. ayımda kontrole gittiğimde doktor hiçbir sorun yok kamyon çarpsa bişey olmaz göğüslerine demişti ama ne bileyim bende yusuflamaya başladım açıkcası bu kapsul derdinden dolayı...çünkü 2 sene sonrada oluşabiliormuş
canım çok üzüldüm yaa.. ben de yeni ameliyat oldun ve bu sorun ile karşıalştın sanmıştım..içini ferah tut,belki sadece seni uyutup protezi şıkıştırarak kapsülü yırtabilirler,yani tekrardan cebin açılmasına filan gerek kalmaz..canım seni üzmezsem kapsül oluştuğunu nasıl anladın,ne gariplik vardı diğer gögsünde ,böyle dayanılmaz ağrın filan varmıydı anlatabilir misin..çok geçmişler olsun,umarım en kolay ve en acısız şekilde atlatırsınHerkese cok teşekkür ederim ve evet umarım ameliyata gerek duyulmaz..
benım ameliyat olalı 1 diil 2.5 yıl oldu arkadaslar ..1 sene derken ameliyat sonrası küçük buldugum protezlerime alışmamı kastetmiştim tam alıştım kabullendim derken 2. yılda bu sorun cıktı..:) neyse kapsül dedigimiz şey zar arkadaslar protezle doku arasında olusan zar kimisinde ince oluyomus kimisinde kalın ki bu da kapsül oluyo..ve cok ilginctir hep sağ memede olurmus okuduklarıma göre söylüyorum.. benım kapsül teşhisime gelınce evet sağ memem digerine göre cok az daha sertti ama abartı bi durum yoktu nasıl olduysa bi an da oldu ve 6 aydır bunu düşünüyorum bunla yatıp kalkıyorum sinirler laçka..kapsül dedigimiz şey elle farkediliyo proteze bi baskı var gevşek durmuyo sıkınca proteze yapışmış gibi ele gelmıyo ve bu nedenden digerinden ufak gibi..zmn zmn agrılarım oluyodu su an yok neyseki..okuduklarıma göere bunun vucutla alakası var protezi reddediyo vucudum belli ki ..bakalım ne olacak arkadaslar bilgilendiririm sizi..
merhabalr tekrar..gectigimiz hafta doktorumla görüştüm dur bakalım ne 2.ameliyatı dedi masaj yapmam sölendi arkadaslar bıktım masajdan ya
merhaba;
arkdaslar aranızda 2.ameliyat olan varmı acaba sanırım bana 2.operasyon yolu gözükcek..hatırlarsanız sağ mememde kapsül oluşmuştu ve c.tesi gunu doktoruma gidiyorum muhtemelen mudehale diyecek.(okuduklarıma dayanarak sölüyorum ) 2.ameliyat zormu , aynı surecmi bizleri bekliyor cok merak ediyorum..benım kasaltı ve koltukaltından oldu ameliyatım izlerim ilk bir senede gecti ..yeniden kesilmek narkoz ve agrı endişesi sardı benı ..
ilk ameliyatı oldugum sene 1 yıl depresyona girmiştim istedigim boyutta olmadı diye.. memelerimi kabullenmem 1 sene sonra oldu diyebilirim..her neyse tecrumesi olan varmı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?