• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2 kese 1 i boş

gmztkgz

Guru
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
26 Nisan 2013
163
71
298
Eskişehir
Merhaba bugün kalp atışını duymak için doktora gittik duydum da şülür 6+4 olduğumu söyledi ben 7+1 diye biliyordum neyse önemli olan alt tarafta 1 kese daha gördük ama içinde embriyo yok henüz dendi radyolojide de kese yok dendi ama kadın doğum doktorum diyorki var gördüm bekleyelim böyle bir durum yaşayan varmı 2.kese sonrdan gelişme ihtimali oluyormu acaba ??

Benim bir tanesinin kalp atışı durdu sonradan bebek vardı ama başka doktorlara da göründük yok olmadı kaybettik bir tanesini,belki sonradan gelişebilir ama yine

Merhaba bugün kalp atışını duymak için doktora gittik duydum da şülür 6+4 olduğumu söyledi ben 7+1 diye biliyordum neyse önemli olan alt tarafta 1 kese daha gördük ama içinde embriyo yok henüz dendi radyolojide de kese yok dendi ama kadın doğum doktorum diyorki var gördüm bekleyelim böyle bir durum yaşayan varmı 2.kese sonrdan gelişme ihtimali oluyormu acaba ??

Sonradan döllendiyse biraz gelişimi geriden geliyor olabilir ya da hiç gelismeyip zamanla yok olabilir. Hamileliginizin henuz cok basindasiniz bekleyip zamanla goreceksiniz. Olurda gelişirse cift yumurta ikizleriniz olur 😍

Teşekkürler cevabınız için umarım gelişir çok isterim 11.haftada gideceğim artık o zaman belli olur artık sanırım hayırlısı🥳💜

Canım benımde 1 kese tam olmuş üstünde bişey daha gordu ama kan toplanmasıda olabılır dedı kesede olabılır dedı net olamadı net olmak için cumartesı bı daha cagrdı. Senın 2. Kesen cıktı mı canım?

Ben 11.haftamda gideceğim önümüz pazartesi benim üstte değil iyice aşağı yakın görmüştü net şekilde kese dedi ama hayırlısı allahtan çok isterim ama rabbim ne layık görürse 🤲

Back