• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2 Kasım'da daha mutlu bir Türkiye'ye Günaydın demek için

wasbiye

Can't touch this
Kayıtlı Üye
11 Ekim 2015
118
392
23
40
İnşallah 2 Kasımda daha mutlu daha keyifli bir Türkiyeye günaydın diyeceğìz.

Pazar günü oy kullanacak tanıdığım tüm bayanlara gelsin!

Pazar günü bu ülkenin "bir tane kadın mıdır, kız mıdır bilmem"i olarak oy kullanmaya gideceğim.

Kimseyi dolandırmayan, hırsızlık yapmayan, kimsenin ölümünden sorumlu olmayan ama namusu kahkahasında aranan biri olarak...

"Anası tecavüze uğruyorsa neden çocuk ölsün, anası ölsün" diyen bir cumhurbaşkanınin ülkesinde, tecavüzcüden daha değersiz ve ölümü hak eden biri olarak..

Örtüsüz kadın perdesiz eve benzer. perdesiz ev ya satılıktır ya da kiralıktır diye düşünülen biri olarak..

Kafası kesilip bavula konulan münevver karabulut cinayetinin ardından başbakanın "kendi başına bırakılan ya davulcuya ya zurnacıya" diye aşağıladığı kadınlardan biri olarak..

Özgecan'in ardından tecavüzu mini eteğe, dekolteye bağlayanlara inat oy kullanırken mini etek giyecek biri olarak..

İktidar partisinin bakanlarından birinin "evinin süsü" dediği kadınlardan biri olarak...

"Kadınlar da iş arıyor, işsizlik o yüzden arttı" diyen bir bakanın olduğu ülkede, işsizliğin sebeplerinden sayılan biri olarak.

Kendisinden iş isteyen kadına "evdeki işler yetmiyor mu?" diyen bir bakanın ülkesinde, iş yapmaya çalışan bir kadın olarak...

Evladı gezi'de polisler tarafından öldürülen bir annenin cenazede yuhalatılmasına tahammülü olmayan biri olarak..

İmam nikahı için resmi nikahı gereksiz kılan bir anayasa mahkemesine ve bunun sonucu olacak çocuk gelinlere ici yanan biri olarak..

Oy kullanacağım!!!
HENÜZ KADINLARA YASAKLANMADAN

Çok ilginç bir yazı.
Nefret dolu, sahtelik dolu, yine ölüleri ayıran bir yazı.
Kendince ve zekice! Hdp ye oy istemiş diye düşünüyorum.
Ama belki de hdp ye oy istememiştir, yalnızca tepkidir... Bilemedim

Son düzenleme:
Hadi her şeyi anladım da HDP'yi nereden çıkarttınız onu anlamadım. Baktığınız her yerde HDP görüyorsunuz herhalde artık.

Linki yok.
Yani bulamadım.
Bir haber değil ki, sosyal medya ve haberleşme araçlarında dolaşan bir yazı.
Anonim.
Ama kapanırsa da yapacak bir şey yok.

Hem böylece,
Mai'giller huzur bulur :)

Bu yazı birçok ismi çağrıştırıyor.
Hdp ile ne alaka çözemedim?

Durumumuzu bundan güzel anlatan bir yazı olamaz
Bu yazılanların hangisi yalan hangisi sahte
Bu ülkedeki nefreti ve sahtekarlığı yayan kitlenin marifeti bunlar

Hadi her şeyi anladım da HDP'yi nereden çıkarttınız onu anlamadım. Baktığınız her yerde HDP görüyorsunuz herhalde artık.

Yanlış yorumlamış olabilirim, belki de bir partiye istememiştir, yalnızca tepkidir.
Dağa kaldırılan kadın gerillalardan hiç söz etmeyince, bir an için öyle düşündüm.

Linki yok.
Yani bulamadım.
Bir haber değil ki, sosyal medya ve haberleşme araçlarında dolaşan bir yazı.
Anonim.
Ama kapanırsa da yapacak bir şey yok.

Hem böylece,
Mai'giller huzur bulur :)

Daha dün gelip kuralları öğrenmeden direkt siyaset topiklerine dalarsan olacağı bu. Haber linki olmayan konu kapatılır. Burası senin kişisel blogun değil.

Şimdi düşündüm de böyle yazılar paylaştığın bir blog kurabilirsin aslında. Ben okurum. :D Eğlenceli olur.

işin en komiği de söylenenlerin bir tanesine bile yalan diyemeden, "kin dolu nefret dolu, HDP'ye oy istiyor" denmesi. evet AKP'yi istemeyen herkes de HDP'liydi.
çıkın orada yazanlardan biri olmadı deyin ve onu tartışalım, yok orada olanlar doğruysa insanlar istediği partiye oy verir, kimsenin üzerine vazife değil bunu sorgulamak.

Ben de inadına mini etek giyip,başımı örtüp, kürtçe şarkılarla gideceğim birazdan oy atmaya :KK53:
Ortalık öyle karıştırılmaz böyle karıştırılır diye :confused:

Bu ülkede huzuru bulmamız için;yukarıdaki yazıya acaba hangi partiye oy istemiş diye düşünmeden ,gerçektende ülkemiz yöneticilerinin kadına verdiği değer bu ne kadar doğru anlatmış diyen kısmın yüzdesinin artması lazım

Dağa çıkan gerilla kadından niye bahsetsin o kendi seçimi
İnsanların kendi seçimleriyle yaşamak zorunda bırakılmışlığı aynı kefeye koymak ne kadar doğru

işin en komiği de söylenenlerin bir tanesine bile yalan diyemeden, "kin dolu nefret dolu, HDP'ye oy istiyor" denmesi. evet AKP'yi istemeyen herkes de HDP'liydi.
çıkın orada yazanlardan biri olmadı deyin ve onu tartışalım, yok orada olanlar doğruysa insanlar istediği partiye oy verir, kimsenin üzerine vazife değil bunu sorgulamak.
Aynen öyle.
Bu yazıda yazılanların hepsi gerçek ve söylenmiş sözler.
En ilginci de bu sözlerin nefret söylemi olduğunu kendi de kabul ediyor.
Ama başkasi bunu fikir olarak yazinca soyleyeni nefret kusmus gibi yansıtıyor.
Ve bu yazıyı paylaşmakla kendi kendini cürütmüş olduğunun farkında degil.

Aynen öyle.
Bu yazıda yazılanların hepsi gerçek ve söylenmiş sözler.
En ilginci de bu sözlerin nefret söylemi olduğunu kendi de kabul ediyor.
Ama başkasi bunu fikir olarak yazinca soyleyeni nefret kusmus gibi yansıtıyor.
Ve bu yazıyı paylaşmakla kendi kendini cürütmüş olduğunun farkında degil.
ben bu mağduruz, her halükarda biz mağduruz söyleminden fazlasıyla sıkıldım. yapılan şeyleri, bunları yaptınız diye yazmak da mağdur olmalarına yol açıyor.
bir kez de sorumluluk almayı ve sorgulamayı öğrenseler keşke.

Back