- Konu Sahibi ecrinnaz51
-
evet cnm bende de homozigot ve heterizogot çıktı ama son gebelikte ilk aşamada öğrenmeme rağmen iğneye başladım değer düşünce doktor yine kimyasalbende 2 kez kimyasal gebelik yaşadım heteriziogot mu çıktı senın
diger kımyasallarda kanama ne zaman balamıştıevet cnm bende de homozigot ve heterizogot çıktı ama son gebelikte ilk aşamada öğrenmeme rağmen iğneye başladım değer düşünce doktor yine kimyasaldedi fakat kanamam başlamadı şu aşamada hala bekliyorum..
önce kanama başlamıştı sonra değer düşmüştü bunda tam tersi oldu değer düştü ama olmadı..diğ
diger kımyasallarda kanama ne zaman balamıştı
şuan ne durumdasın hamilelik var mı..benım adete 5 yada 6 gun kala lekelenme başlıyor adetı 1 hfta 10 gun gecıncede kanamayla atıyorum
canım son kımyasalım daha 1 hafta önce sonlandı malesef yokk gebelik bende heterızıgıt var ama doktor iğneye gerek yok dedı ben aspirin alıyorum yaa neden tekrarlıyor kımyasallarımızşuan ne durumdasın hamilelik var mı..
ah bi bilsem burdan benim gibi olan herkese umut olmak için yaptıklarımı anlatacam ALLAH'TAN UMUT KESİLMEZ YA SABIR...canım son kımyasalım daha 1 hafta önce sonlandı malesef yokk gebelik bende heterızıgıt var ama doktor iğneye gerek yok dedı ben aspirin alıyorum yaa neden tekrarlıyor kımyasallarımız
CNM SOĞAN KÜRÜNÜ DENEDİN Mİ BEN İLK HAMİLELİĞİMDE 3 AY SOĞAN KÜRÜ YAPTIM 3 ÜN AYIN SONUNDA BEBEĞİME KAVUŞTUM HEMDE NE İĞNE NE CORASPİN BENCE DENEMENİ TAVSİYE EDERİM HATTA NETTEN Bİ ARKADAŞA DA GEÇEN SEN SÖYLEDİM YAPTI O AY HAMİLE KALDI..canım son kımyasalım daha 1 hafta önce sonlandı malesef yokk gebelik bende heterızıgıt var ama doktor iğneye gerek yok dedı ben aspirin alıyorum yaa neden tekrarlıyor kımyasallarımız
canım bu ay 5 gun içtim sadece kımyasalım cabuk sonlansın dıye burdan bır arkadaş onermıştı ve erken yumurtladım sogan suyu ıctıgım için.. ben polıkıstık overliyim çok öneren varCNM SOĞAN KÜRÜNÜ DENEDİN Mİ BEN İLK HAMİLELİĞİMDE 3 AY SOĞAN KÜRÜ YAPTIM 3 ÜN AYIN SONUNDA BEBEĞİME KAVUŞTUM HEMDE NE İĞNE NE CORASPİN BENCE DENEMENİ TAVSİYE EDERİM HATTA NETTEN Bİ ARKADAŞA DA GEÇEN SEN SÖYLEDİM YAPTI O AY HAMİLE KALDI..
şlkinde heterızıgot homozıgot etkılemedıyse gebelıgını şimdi nıye ilaç verıyolarCNM SOĞAN KÜRÜNÜ DENEDİN Mİ BEN İLK HAMİLELİĞİMDE 3 AY SOĞAN KÜRÜ YAPTIM 3 ÜN AYIN SONUNDA BEBEĞİME KAVUŞTUM HEMDE NE İĞNE NE CORASPİN BENCE DENEMENİ TAVSİYE EDERİM HATTA NETTEN Bİ ARKADAŞA DA GEÇEN SEN SÖYLEDİM YAPTI O AY HAMİLE KALDI..
ilk hamilelikte bi sıkıntı yoktu ya da ben öyle biliyordum ama sonrasında kimyasalları kürtajı yaşayınca kromozom testiyle öğrendik eşimede bana yaptırdık ve eşim normal bendede bu çıktı..şlkinde heterızıgot homozıgot etkılemedıyse gebelıgını şimdi nıye ilaç verıyolar
sende sağol cnm umarım faydalı olur ama 15 günden ne eksik ne fazla yap sabah akşam taze hazırla adetin bittikten 5 veya 7 . gün başla ve muhakkak ağzı kapalı 5 dk kaynat hadi inş. faydalı olur..canım bu ay 5 gun içtim sadece kımyasalım cabuk sonlansın dıye burdan bır arkadaş onermıştı ve erken yumurtladım sogan suyu ıctıgım için.. ben polıkıstık overliyim çok öneren var
hayıt kullandın mı bı ara ben 8 ay kullandım o benım adetlerimi düzene soktu. ben senın hıç cocugun yok sandım o bebegınden sonra 2. bebektemı kımyasal oldu senın
öbür aya sogan suyunu 15 gun yapıcam sağol canım
fator V çok önemliymiş o senın normal çıkmış.ilk hamilelikte bi sıkıntı yoktu ya da ben öyle biliyordum ama sonrasında kimyasalları kürtajı yaşayınca kromozom testiyle öğrendik eşimede bana yaptırdık ve eşim normal bendede bu çıktı..
evet cnm vardı çok şükür şeytan kulağına kurşun soğan kürleri sayesinde adını bile ağzıma almıyorum artık..cok şükür bin şükür...fator V çok önemliymiş o senın normal çıkmış.
pco varmı sende ? doktor bana dedi ki kimyasal gebelık çok fazla ama çogu bayan bılmıyor geçirdiğini dedi dene dedi bak dedi sen koyde yaşayan bır bayan olsaydın bılmeyecektın morelını bozmasın bu olay kotu şans dedi. deniycez artık üzme sende kendını hiç sorun olmsada olabılıyormuş
bende hayıt sayesinde gitmişti bu gittiğimde doktor sağ over polikistik dedi. soğanla hayıtı br kullansak zararı olurmu kievet cnm vardı çok şükür şeytan kulağına kurşun soğan kürleri sayesinde adını bile ağzıma almıyorum artık..cok şükür bin şükür...
hayıtı hiç duymadım cnm ama bizzat kendimin yaptığı tek doğal bitki soğan kürü oldu daha sonrada testere dişli aslan pençesi kullanacam...bende hayıt sayesinde gitmişti bu gittiğimde doktor sağ over polikistik dedi. soğanla hayıtı br kullansak zararı olurmu ki
canım senı arkadaş listeme ekledim güzel haberleri ilk bana ver tamam mıhayıtı hiç duymadım cnm ama bizzat kendimin yaptığı tek doğal bitki soğan kürü oldu daha sonrada testere dişli aslan pençesi kullanacam...
ha ikisini aynı anda sakın yapma her kürü tek başına yapman gerekli ..bende hayıt sayesinde gitmişti bu gittiğimde doktor sağ over polikistik dedi. soğanla hayıtı br kullansak zararı olurmu ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?