- 24 Mayıs 2018
- 2
- 0
- 30
-
- Konu Sahibi cerensec44
ŞEY BİR TANE DAHA DOKTORA GÖSTEDİĞİMDE BÖYLE DEDİ. YA HEP YA HİÇ DEDİ. AMA HERGÜN HCG ÖLÇTÜRDÜM. 20 MAYISTA 600, 21 MAYISTA 1000, 22 MAYISTA 1400, 23 MAYISTA 2.100 ÇIKTI. ACABA GELİŞİM NORMAL Mİ.Ya hep ya hiç diye bir kural var yani bu evrede gebelik etkilenmişse eğer düşer, etkilenmediyse devam eder demek bu. Tomografi radyosyon oranı çok yüksek maalesef bir de alt batın.. inşallah sağlıklı olur gebeliğiniz geçmiş olsun
ŞEY BİR TANE DAHA DOKTORA GÖSTEDİĞİMDE BÖYLE DEDİ. YA HEP YA HİÇ DEDİ. AMA HERGÜN HCG ÖLÇTÜRDÜM. 20 MAYISTA 600, 21 MAYISTA 1000, 22 MAYISTA 1400, 23 MAYISTA 2.100 ÇIKTI. ACABA GELİŞİM NORMAL Mİ.
ne yapabiliriz?Merhaba burdamısınız hala yardım edin lütfen
En az iki kat artması ya da %60 artması lazım sizin biraz yavaş ilerlemiş gibi duruyor ama çok da kesin konuşmamak gerek. Kese görünür artık
Merhaba, arkadaşın değeri iki günde bir iki kattan fazla artmış aslında, günlük değerler yazdığı için iki kat artmamış görünüyor.BettyRuble merak ettim yorumumun nesini beğenmediniz ki?
Merhaba, arkadaşın değeri iki günde bir iki kattan fazla artmış aslında, günlük değerler yazdığı için iki kat artmamış görünüyor.
Bende tam bilmiyorum tomografi çekildim bişey olurmu bilginiz varmı diye yazmıştım2.haftalik.hamilelik.diye bisey yok. Embriyo 2 haftada yerlesmez daha anca olsa olsa dolleniyodur
Tup bebek yapildigi vakit 12 gun sonra kanda gebelik belli oluyor hanım efendi gebeligini yeni ögrenmstr fakat gebe kaldigi vaktin baslarinda cekilmis tabiki etkilenebilir2.haftalik.hamilelik.diye bisey yok. Embriyo 2 haftada yerlesmez daha anca olsa olsa dolleniyodur
Sizin varmı bilginiz tüp bebek değil benimkisiTup bebek yapildigi vakit 12 gun sonra kanda gebelik belli oluyor hanım efendi gebeligini yeni ögrenmstr fakat gebe kaldigi vaktin baslarinda cekilmis tabiki etkilenebilir
Tup bebek yapildigi vakit 12 gun sonra kanda gebelik belli oluyor hanım efendi gebeligini yeni ögrenmstr fakat gebe kaldigi vaktin baslarinda cekilmis tabiki etkilenebilir
İlişkiye girdiğimiz tarihten hesapladım benO zaman bile 2 haftalik olmuyor. Tup.bebek ile.hamile kaldim
Bu dediklerinz 3 4 gun suryor sonra rahme tutulyor ve olusyor hanim efendi gebeligini yeni ogrendyse bundan 2 hafta oncede cekildyse o yuzden 2 haftalık demistrIliskiye girer girmez bebek olmaz yumurtaya ulasicak dollenicek falan
Son adet tarihinden hesaplanir normalde insallah etkilenmez bebeginz hayirlisi olsun hakkinzdaSizin varmı bilginiz tüp bebek değil benimkisi