2 HAFTALIK GEBEYKEN BİLMEDEN İLAÇLI ALT BATIN TOMOGRAFİYE GİRDİM LÜTFEN YARDIMCI OLUN

cerensec44

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Mayıs 2018
2
0
30
HERKESE MERHABA ARKADAŞLAR. İNANILMAZ PSİKOLOJİM BOZULDU. LÜTFEN YARDIMCI OLUN BANA. 07 MAYISTA BİLMEDEN TOMOGRAFİYE GİRDİM. 2 HAFTALIK HAMİLEYMİŞİM. VE GİRDİĞİM TOMOGRAFİ EN ÇOK RADYASYON YAYANMIŞ. İSTANBUL TIP FAKÜLTESİNDE PROF. İLE GÖRÜŞTÜM DİREK BEBEK ETKİLENMİŞTİR DEDİ. 1 MRAD ÜZERİNDE DEĞER ÇIKARSA DİREK ALDIR DEDİ. ŞUAN 5 HAFTA 5 GÜNLÜK GEBEYİM. HEMEN HEMEN HERGÜN SAĞLIK OCAĞINA GİDİP KAN DEĞERLERİMİ ÖLÇTÜRÜYORUM 23 MAYISTA EN SON 2.100 HCG DEĞERİM ÇIKTI. LÜTFEN ABNA YARDIMCI OLUR MUSUNUZ ?

Ya hep ya hiç diye bir kural var yani bu evrede gebelik etkilenmişse eğer düşer, etkilenmediyse devam eder demek bu. Tomografi radyosyon oranı çok yüksek maalesef bir de alt batın.. inşallah sağlıklı olur gebeliğiniz geçmiş olsun

Ya hep ya hiç diye bir kural var yani bu evrede gebelik etkilenmişse eğer düşer, etkilenmediyse devam eder demek bu. Tomografi radyosyon oranı çok yüksek maalesef bir de alt batın.. inşallah sağlıklı olur gebeliğiniz geçmiş olsun
ŞEY BİR TANE DAHA DOKTORA GÖSTEDİĞİMDE BÖYLE DEDİ. YA HEP YA HİÇ DEDİ. AMA HERGÜN HCG ÖLÇTÜRDÜM. 20 MAYISTA 600, 21 MAYISTA 1000, 22 MAYISTA 1400, 23 MAYISTA 2.100 ÇIKTI. ACABA GELİŞİM NORMAL Mİ.

ŞEY BİR TANE DAHA DOKTORA GÖSTEDİĞİMDE BÖYLE DEDİ. YA HEP YA HİÇ DEDİ. AMA HERGÜN HCG ÖLÇTÜRDÜM. 20 MAYISTA 600, 21 MAYISTA 1000, 22 MAYISTA 1400, 23 MAYISTA 2.100 ÇIKTI. ACABA GELİŞİM NORMAL Mİ.

En az iki kat artması ya da %60 artması lazım sizin biraz yavaş ilerlemiş gibi duruyor ama çok da kesin konuşmamak gerek. Kese görünür artık

Merhaba, arkadaşın değeri iki günde bir iki kattan fazla artmış aslında, günlük değerler yazdığı için iki kat artmamış görünüyor.

Doğrudur haklısınız,Zaten konu değerleri değilmiş, tomografi çekilmesiymiş merak edip okudum yine.ona cevap yazmışım 2018 tarihinde. Çocuk da doğmuştur bile belki. Taa mayıs 2018 gönderisine gidip değerler düzgün artmış ama sen yanlış hesaplamışsın deyip beğenmemek nedir onu anlayamadım. Alıntılayıp uyarsaydınız daha daha anlamlı olurdu. 1,5 sene önce yazdığım yorum için beğenmedi diye bildirim gelimce ne yazmışım dedim bir an.

Uyardığınız için teşekkür ederim.

X