• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Hastalıkları 2 haftalık bebekte burun tıkanıklığı

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

Dilara07abc

Üye
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2021
158
65
18
31
Merhaba arkadaşlar benim bebeğim 35 haftalık doğdu ve 2-3 gündür burun tıkanıklığı var doktor fizyolojik serum verdi ama sanki yetersiz geliyor gibi evde yapabileceğim başka bir şey var mı önereceğiniz hırıltılı gibi çıkıyor sesi ve o öyle yaptıkça canım yanıyor benim gibi aynı sorunu yaşayıp üstesinden gelebilen var mı yardımlarınızı bekliyorum şimdiden ilginiz için teşekkür ederim 🙏

Merhaba arkadaşlar benim bebeğim 35 haftalık doğdu ve 2-3 gündür burun tıkanıklığı var doktor fizyolojik serum verdi ama sanki yetersiz geliyor gibi evde yapabileceğim başka bir şey var mı önereceğiniz hırıltılı gibi çıkıyor sesi ve o öyle yaptıkça canım yanıyor benim gibi aynı sorunu yaşayıp üstesinden gelebilen var mı yardımlarınızı bekliyorum şimdiden ilginiz için teşekkür ederim 🙏
Burnuna sıkın serum fizyolojiği ve burnu temizlemeye çalışın sürekli otribebe burun çekme hortumuyla temizlemek için kullanabilirsiniz hafif hafif bişi olmaz korkmayın benim yiyenimdede sürekli vardı hırıltı korkmayın belki geniz eti bile olabilir doktor öle demiş benim yiyenime çünkü 🙏🤷‍♀️Çok geçmiş olsun SiZede

Çok geçmiş olsun canım benim 🙏🏻

Burnuna sıkın serum fizyolojiği ve burnu temizlemeye çalışın sürekli otribebe burun çekme hortumuyla temizlemek için kullanabilirsiniz hafif hafif bişi olmaz korkmayın benim yiyenimdede sürekli vardı hırıltı korkmayın belki geniz eti bile olabilir doktor öle demiş benim yiyenime çünkü 🙏🤷‍♀️Çok geçmiş olsun SiZede
Bilmiyorum sebebi ne doktor inceledi sadece genelde yeni doğan bebeklerde görülür burnu tıkanmış siz de evde açın ve fizyolojik serum kullanın dedi. Dediğinde yapıyoruz ama yinede insan endişeleniyor belkide lohusalıktan dolayı daha da aşırı hassasiyet içeriyorum. Çok teşekkür ederim

Bilmiyorum sebebi ne doktor inceledi sadece genelde yeni doğan bebeklerde görülür burnu tıkanmış siz de evde açın ve fizyolojik serum kullanın dedi. Dediğinde yapıyoruz ama yinede insan endişeleniyor belkide lohusalıktan dolayı daha da aşırı hassasiyet içeriyorum. Çok teşekkür
Çok geçmiş olsun canım benim 🙏🏻
Çok teşekkür ederim 🙏

Tek care sürekli serum fizyolojikle temizlemek akıntı ciğerlerine inmemesi için bizde 25 günlükken hastalandık doğru düzgün temizleyemediğim için ciğerlerine inmişti

Tek care sürekli serum fizyolojikle temizlemek akıntı ciğerlerine inmemesi için bizde 25 günlükken hastalandık doğru düzgün temizleyemediğim için ciğerlerine inmişti
Evt burunu acık tutmak gerek bende hiç unutmam oğlumu yıllar önce götürdüğümde bana dediği doktorun burnu acık tut yoksa ciğerlere iner die o yüzden burnu sürekli bu gibi durumda temizleyip acık tutmak cok geçmiş olsun🙏

Back