Bebek Beslenmesi 2 Haftalık Bebeğim Hırıldıyor

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

Camellia

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2013
200
63
Hanımlar merhaba
2 haftalık oğlumun yaklaşık 2 gündür burnundan hırıltı sesi geliyor
Görünürde bir tıkanıklık yok. Dun aksam banyo yaptırdım rahatlasin diye ama fayda etmedi sanki daha cok hırıldamaya basladi.
Anlamadigim emerken normal nefes aliyor yani burnu acik. Ama yatirdiginda yada uyurken burnu tikali gibi sesler geliyor
Geceyi sabah ettim uyurken nefesi kesilir mi diye Allah'im korusun

Bu burun tıkanıklığı mi degil mi simdi anlamadim. Ne yapabilirinlm bu durun icin

benım 20 gunluk bebeğimdede oluyor bazen..hatta burun temızleme cıhazlarından almayı düşündum..gorunurde bırşey yok...doktora gıdınce soracağim

Burun damlalari var onu kullanin. Benim bebegim de hirildiyordu. 2 hafta duzenli kullandim gecti. Simdi ara ara veriyorum. Veya odanin nemi dusuktur. buhar makinesi de deneyebilirsiniz. Ben buhardan bir fayda goremeyince doktorun onerisiyle damla kullandim. Simdi 3ayi doldurdu bebegim ve gayet sessiz :)

Hayırlı olsun bebeğin benim oğlum altıncı ayını doldurdu bizde iki haftalıkken hasta ettik sandık hırlama oldu ama korkma annesi onun bedeni daha küçücük olduğu için o şekilde nefes alması gayet normal uç ay dolana kadar bu şekilde olacak.

Benimde ogluma dogum yaptigimda ilk gun doktorlar fark etti hava verdiler sonrada belli bi zaman daha devam etti kesildi merk etme dogumdan sonra burnu ve bogazi iyi temizlemediklerindende olabilir

Reflü olduğunda da hırıltılı solunum oluyo .. Basını yüksekte tutarak yatırın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…