Merhaba ve çok kolay gelsinnnnn
Çok tatlı oluyorlar ve herşeyimizi veriyoruz değil mi onlar için ama bazen hakikaten sizin de sanırım yazarken hissettiğiniz gibi insanı canından bezdiriyorlar bu en kıymetli canlarımız. Benim oğlum kocaman artık yakında askere gidecek kadar oldu zaman ne çabuk geçiyor diye düşündüm şimdi sizin yazınızı okuyunca. Belki şu anda çocukları sizin yaşlarında ve tuvalet alışkanlığı kazandırılmayla ilgili ortak noktalarda buluşabileceğiniz üylerden mutlaka paylaşımlar gelecektir. Anlattıklarınıza göre siz bu konuda en doğru şeyleri ve çok büyük önem vererek zaten denemiş ve yapmışsınız. Kesinlikle şu an içinde bulunduğunuz bu can sıkıcı durumu da anlayabiliyorum. Ama sizler benden daha iyi biliyorsunuzdur belki, 30 aylık oluncaya kadar bu hususta bezli veya bezsiz farketmiyor biraz daha sabırlı olmanız gerekiyor. Benim oğlum erken söylemişti. Buna rağmen ilk söylemeye başladığında Yazın çok karpuz falan yiyince oturduğu yere veya nasıl oluyordu bilmiyorum ama aynı sizin durumunuza düşüyordum zaman zaman günde bir kaç defa en azından böyle halıları silmekten bıkmıştım. Oturup ağladığım bile olmuştu hani bazen çaresiz hissediyor sinirleri bozuluyor ya insanın işte öyle. Önümüz yaz. Biraz daha sabır lütfen. Artık makineler var çamaşır sorununu da biraz daha sıkça yıkayarak sabırlı olmaya çalışabilirsiniz. Benim gibi yirmi otuz tane penye dizaltı veya şort alın yaptıkça değiştireceksiniz başka çaresi yok. Bir de şöyle deneyin bari son bir defa daha bez takmaya hazırlayın onu. Hani kıyametleri kopartınca da bezi ikinizinde göreceği bir yerde gözönüne açıkta bırakın. Eğer bir daha geldiğinde tuvalete gitmezse ne yaparsa yapsın bunu takacağınızı söyleyin. Bir sonrasında yine yaparsa bence en azından bu defa sözünüzde durarak bu küçük tatlı şey ne kadar bağırsa da çağırsa da sert olmadan ama kararlı bir şekilde o bezi mutlaka takın ona. Yani belki artık kararlılığınızı göreceği için ya bezi kabul etmesi gerektiğini ya da söylemesi gereketiğini düşünebilir. Yani pes eden olabilir. Yine de sonuç alamazsanız istemeyen ve arada bir de olsa tuvaletini söyleyen bir çocuğu bezlemeye devam etmenin çok da doğru bir şey olduğunu düşünmüyorum. İşte bu noktada yine size biraz daha sabırla bu yazın sonuna kadar ona çok da müdahele etmeden hiç olmazsa 30 ayını bitirmesini bekleyin derim. Muhtemelen yakın zamanda kendi de vazgeçecektir. Daha küçük çünkü. Çok öpüyorum yavrunuzu ve hem sizin hem de tüm annelerin evladını Allah bağışlasın ve hiçbir üzüntülerini bizlere göstermesin inşallah diyorum. sevgimle şimdilik hoşçakalın görüşmek üzere inşallah. Bu arada ben gerçekten bu veletin ne zaman bu işi tam olarak çözeceğini çok merak ediyorum gerçekten. O gün geldiğinde hatırlar ve paylaşmak isterseniz özelden de olabilir çünkü her forum başlığını uzun süre sonra takip edemiyorum ben buradan diye öyle dedim, haberdar ederseniz bu güzel habere en az sizin kadar ben de sevinmiş olacağım.