Saç Rengi ve Saç Boyama 2 Haftada saç açmak

morBalik

I believe in pink.
Kayıtlı Üye
2 Mart 2011
591
33
118
2 gün önce çikolata kahveye boyadığım saçlarım çok kötü. kuaföre gittim sarı yaptırmak için hiç biri açmadı. bekle saçın aksın bu renk dönemem dediler. benim saçım çok yıpranık olduğu için oryal falan kullanamam. saçımı 2 haftada nasıl açabilirim bildiğiniz herşeyi söylermisiniz lütfen. yani şuan ki tonundan 3-4 ton açsam üstüne sarı boyanırmış kuaförümün dediği bu.

sanırım evet 2 3 ton açığına boyarsan açılır yavaş yavaş ama yıpranmış saçlarının üstüne gitme derim ben

sen daha yakında biri beni durdursun demiyormydun canım saçın yanarsa dipten ne yaparsın o zaman bi dur bi rahat bırak saçlarını bence saçın renginden ziyade saçların canlı parlak ve uzun olması önemli sağlıklı uzun saçlar herşeye değer üzülüyorum senin için yaaa...

bende o yüzden daha yıpratmamak adına kimyasal yada boya kullanmıyorum. soğan kabuğu, sirkeli su papatyayla falan uğraşıcam. o şekilde tonunu açmaya çalışıcam. kendi rengime dönmeye çalışırken çikolataya boyadım ve çok koyu oldu ve ilk defa bi renk yakışmadı bu kadar.

Canım altları açıksa akar o renk.Benim saçlarım siyah boyalıydı. Açtırdım sıcak çilolata yaptırdım. Onun üzerine iki defa saçımı boyadım yakın tonlarla. Kuaförüm açarken sarı açılmasın diye kahve katmıştı saçıma aksada renk kötü durmaz diye. Saçımı 1 aydır boyamadım.Dipleri geldi ve boya aktı. Alttan sarılar bile görünüyo artık. O yüzden çok acele etme bence yıkadıça akar o. Bi de ben boyalı saçlar içinde şampuan kullanmıyorum ondan daha çabuk akıyo sanıyorum.. Bu arada bolca yağla bakım yap saçlarına.

arkadasim bende senin gibi cikolata kahve maduruydum malesef.. kahve olsun derken bildigin simsiyah oldu saclarim.. ne yaparsam yapayim bir seneye yakin ugrastim durdum.. bu rengi acik renk boyamakla acamiyosun.. onca zamandir bu forumu takip etmeme ragmen hic ilgimi cekmeyen bi konuyu okumam ile hersey cözüm buldu benim icin.. defalarca boyasamda sadece dipte yeni cikan saclarimin bi iki ton acildigi yikanip akinca yine o kisimlarinda koyulastigi bi sacim vardi.. mat cansiz ve cirkin görünüyordu.. beyaz sabun vs hic biri malesef bende ise yaramadi.. ama tesaduf eseri c vitaminiyle sac rengi acma konusunu okuma benim sansim oldu.. bu linkte nasil uyguladigimi yazdim http://www.kadinlarkulubu.com/sac-rengi-sac-boyama/464405-c-vitamini-sac-acma-8.html resimde ekledim.. denermisin isine yararmi bilemiyorum ama ben saclarimi yipratmadan ancak bu sekilde rengini acabildim.. boyali sacta papatya suyu vs ise yaramiyo..

sadece 1 aycık bekle güzel bi bakım yap saçlarına, bol bol yıka saçlarını iyice aksın o boyalar. ama malesef oryalsiz 3-4 ton açman mümkün değil, illa ki o kafaya oryal vurulacak, sadece bekle biraz canım sabret, ben sabırsızlığım yüzünden mahvettim saçlarımı lastik gibi oldular, yeni yeni kendine geliyorlar bir senede.

canım bencede bekle.bakım yap zetyin yağı ve yumurtayı karıştır uygul saçlrına daha sonra rengini açarsın.

canım inanamıyorum gerçekten çok ama çok teşekkür ederim bana nasıl bir iyilik yaptığını bilemezsin yarın sabahtan ilk işim bu olucak çok teşekkürler tekrardan

umarim isine yarar.. c vitamini tabletiyle deneyen arkadaslarda cok fazla bir acilma olmamis.. ben direk toz c vitaminiyla (askorbik asit) yaptim.. 2 kere uyguladim ve sonuclarini resimler ile gösterdim.. :) cok sevinirim bir yardimim olursa..

umarim isine yarar.. c vitamini tabletiyle deneyen arkadaslarda cok fazla bir acilma olmamis.. ben direk toz c vitaminiyla (askorbik asit) yaptim.. 2 kere uyguladim ve sonuclarini resimler ile gösterdim.. :) cok sevinirim bir yardimim olursa..

evet gördüm attığın konuyu baştan sona okudum resimlerini gördüm gerçekten çok iyi. bende yarın toz arıcam bulamazsam tablet alıcam mecburen :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…