2 haftada bir regl oluyorum :(

luthien58

RABBİ HEB'Lİ MİNES SALİHİN
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2010
429
397
303
Merhaba KK gülleri, 1 yıllık evliyim, bekarken de reglim hiç bir zaman düzenli olmadı, evlendikten sonra da bu durum değişmedi, hani bir türlü adet olduğu günü aklına tutamayan bayanlar vardır ya ben onlardanım. Özellikle Mevsim geçişlerinde yani bahar aylarında ( son bahar- İlkbahar) gecikir. Ancak bu sefer başka bir şey oldu yaklaşık 2 aydır 2 HAFTADA bir adet oluyorum, çok canım sıkılıyor git gide ilk baita mevsimsel geçiş diye düşündüm ama, bir yandan da zaten bebeğim olacakmı diye endişelerim var, fazlaca enfeksiyonum var çünkü, stresli de değilim bu aralar psikolojik olarak etkileyecek etmenlerde yok daha önce kendisi bu durumla karşılaşmış, hekime gitmiş kimsecikler vaarrr mı? yaşadığım yer ilçe olduğu için ancak doktora 12 Ekim de gidebileceğim, o zamana kadar siz değerli KK üyeleri ile dertleşmek istedim, Tişikkiler :)

Gunaydin bende bir aralar oyle olmustum bir iki kez ama ilk oldugimda dr.a gittim d.kontrol hapindandir dedi ee baktim 2.kez de ayni sey oluyo doktoru degistirdim nedenini bende bulamadim...enfeksiyondan olabilir cunku bende de mantar ve enfeksiyon vardi

Cevabın için teşekkür ederim arkadaşım, çok yoğun enfeksiyon var ne yapsam kurtulamıyorum, akıntı kahverengi akıyor böyle zamanlarda tam bi regl de denilemez... ben doğum kontrol hapı da kullanmıyorum bakalım benim doktorum ne diyecek buraya yazarım

Rica ederim.umarim iyi sonuclar.alirsin o.kahverengiler cildirtiyor.insani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…