2 haftada 1 regl

denniss_shady

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2011
281
3
66
Ankara
aslında regl düzenim sabitti ancak yaklaşık 2 aydır 2 haftada bir regl olmaya başladım bunun sebebini bilen veya daha önce yaşamış biri war mı acaba_? son reglım 24 eylülde bitti ama 7 ekimde yeniden regl oldum bunun sebebini bilen biri yardım edebilirmi_?
:58:

aslında regl düzenim sabitti ancak yaklaşık 2 aydır 2 haftada bir regl olmaya başladım bunun sebebini bilen veya daha önce yaşamış biri war mı acaba_? son reglım 24 eylülde bitti ama 7 ekimde yeniden regl oldum bunun sebebini bilen biri yardım edebilirmi_?

Ben yılda 1 kez, bir ayda 2 kere adet olurum, bunuda mevsim değişikliğine bağlıyorum. ama senin 2 aydır 2 haftada bir adet görmen ilginç bilmiyorum ama bir dr görün derim...:54:

banada aynısı oldu canım benimde 5 eylüldü ilki ikincisi 20 eylül oldu ilk defa böle bişi yaşadım onun dışında hep düzenlidir sanırm mevsim degişikligidir diye düşündüm

canım bazen oluyor böyle. Ben 3 senedir yaşıyorum bunu belirli aylarda. Nedenini bilmiyorum. Senede bir iki defa böyle ara kanamalarım olur. Literatürde ara kanama diye geçiyor yani. Hormon değişimlerinde de olabilyor ama çoğunlukla mevsimmsel ve dönemsel geçici oluyor bu kanamalar. İlk olduğunda stresli bir zamanımda olmuştu ona yormuştum ama sonra her sene belli aylarda bir ay ya da iki ay oldu. Ayı hiç belli olmuyor yani ne zaman olacağı. Yine de ara kanaman olduğunda normal reglini olduğunda 2. günü git bir hormon testi yaptır en olur ne olmaz. Birşey çıkmazsa benim gibi mevsimsel ve geçicidir zararı da olmaz canım.. Sen bir kontrolünü yaptır.

geçen ay da aynı şey oldu bu ayda anlam veremedim kist olabilceğini söyleyenler oldu yarın bi dr a gidiyim bari stresli bi dönemde dğilim ona bağlayamıyorum doğum kontrol hapı kullanıorum o yüzden hormon dengesinin bozulması da pek olası gelmiyo 1 yıldır düzenli kullanıyorum çünkü.. bilemedim en iyisi yarın bi hastaneye gitmek sanırım

Back