2 hafta sonra düğünüm var karmakarisigim

Lütfen yardım edin yol ayrimindayim

• Oneriniz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    1

Melekk2

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
0
Puanlar
1
Yardıma ihtiyacım var..
2 hafta sonra düğünüm var. Ve anlamsız bir şekilde duygu karmaşıklığı yaşıyorum. Çok tedirginim ve fazlasıyla korkularım var. Duygularımı hissedemiyorum. Yol ayrımındayım. Alışveriş sürecinde bi takım sıkıntılar yaşandı ve ben bi çok şeyden soğumaya başladım. Korkuyorum.. ne yapmalıyım bilmiyorum. Aklım karmakarışık. Benim yüksek sesle söyleyemedigim seyi nisanlimdan bekliyor gibiyim. Bu zamana kadar herşey çok güzeldi. Gözlerimin ici öyle güzel guluoduki.adeta büyü yapılmış gibi hissediyorum. Darmadağınım. Boyle yaşayan oldumu Hiç? Bu süreçte normal mi. Yoksa duygularımımi yitiridim..

Ne gibi sorunlar yaşandı anlatmazsan ne diyebiliriz ki?

Su gune kadar bir dediğim 2 olmadi. Ama ailesi oturcagimizin evin odalarına kadar nasıl kullanacagimiza karışmaya çalıştılar. Bunun farkına vardığımda duygularım değişmeye başladı! Daha sonra dediğim oldu fakat o üzüntüyü bana yaşattılar. Nişanlım ailesine siz geçiremeyen biri olduğunu gordum. Arayı bulamıyordu. Her dediğim alındı vs. Ama mutlaka bi karışma olayı yaşıyordum. Ve halada yaşıyorum. Ve bizim aramızda tartışmalar gittikçe artmaya başladı. Arada kaldığını gördükçe üzülüyordum. Bilmiyorum şimdi istediğim gibi düzenledim ama duygularım karisik

Bu karışmaların boyutu sizin için ciddi degilse devam edin.Ben onun annesi-babasi vs asla karışmaz dedigim insanlarda bile gördüm karışıldıgını.Örn arkadaşımın kaynanası mutfagına bardaklarını koyacagı yere bile mudahale etti.orda olmaz şurda dursunlar diye.Tabi bu zamanlarda idareci olmak gerekir.Herkes hevesleniyor yada tecrubeli oldugunu düşünüyor.Sonra kendi bildigini yine yaparsın sen.ama ciddi anlamda hayata müdahaleler varsa ve hep bu şekilde olacagını düşünüyorsanız,yapamam ben diyorsanız vazgeçin o zaman.ilerde daha kötüye gidip ayrılıklar kırgınlıklar yaşamaktansa başında bitmesi daha iyi olur.

Şuan düşündüğüm sey ailesinin birşeylere karışması değil. Nişanlimin arayı bulamayip aramızda bu nedenden oluşan tartışmalar beni çok yormuş. Yeni yeni farketmeye başladım. Duygularımı kaybetmiş gibiyim. Aile bi şekild e hal olur ama eşim olacak insanla nasıl bu şekilde duygusuz bi.hale geldim inanamıyorum.. yoksa evlilikten korktuğum icin mi. Bunu anlayamıyorum inanın öyle çaresiz hossediorumki kendimi ne yapacagimi blmiorm

Su gune kadar bir dediğim 2 olmadi. Ama ailesi oturcagimizin evin odalarına kadar nasıl kullanacagimiza karışmaya çalıştılar. Bunun farkına vardığımda duygularım değişmeye başladı! Daha sonra dediğim oldu fakat o üzüntüyü bana yaşattılar. Nişanlım ailesine siz geçiremeyen biri olduğunu gordum. Arayı bulamıyordu. Her dediğim alındı vs. Ama mutlaka bi karışma olayı yaşıyordum. Ve halada yaşıyorum. Ve bizim aramızda tartışmalar gittikçe artmaya başladı. Arada kaldığını gördükçe üzülüyordum. Bilmiyorum şimdi istediğim gibi düzenledim ama duygularım karisik
Nisanlina hissettiklerin cok onemli. Sevmiyorsan icin almiyorsa yol yakinken vazgec.

Aile bi şekilde hallolur demişsiniz ama bence olmaz.gelecek hayatınızdan ufak kareler görmüşsünüz gibi geldi bana. bir akrabam yaşamıştı evlenirken ailenin çok karışması sorununu.yatak odasında ne yöne yastık ne yöne ayak gelecek onu bile kv belirlemişti. Sürekli karışmalar devam etti. Kızcağız doğumda hastanedeyken tüm mutfak raflarını indirmiş ve kendine göre uygun şekilde yerleştirmişti kv ki gözlerimle şahit oldum. O olay kopmanın başlangıcı oldu. Sonra gardrobunu boşaltıp düzenlemeye kalktı.Eşi de öncelerı onu savunuyordu ama sonra annesinin etkisinde kaldı sanırım. Şimdi ise ayrılar. Aşamadılar. Burada önemli olan nişanlının duruşu ve dengeyi sağlaması. Senin evin hanımı olduğunu herkese hissettirecek olması. Böyle karmakarışık olman bence çok normal değil. Medeni halinin değişecek olmasından dolayı hafif gerginlik olabilir ama sizin ki biraz daha fazlası galiba. İyi düşünün. İnşallah çok güzel olur herşey sizin için.

Ah canım seni anlıyorum hem diyorsun ki kendi kendine dur düğüne iki hafta kala ayrılınır mı hem de ben böyle nasıl yaşayacağım diyorsun değil mi ? Bu öyle kötü bi ikilem ki Allah yardımcın olsun. Ama aile çok önemli tartışmaların dozu büyükse hiç korkma hemen bitir ama geçiştirilebilirse sen karar ver iyi düşün taşın elalem ne der deme hayat senin hayatın.

Back