- 25 Kasım 2020
- 37
- 12
- 30
herkese merhaba benim gibi doğal yöntemlerle göğüslerini büyütmek isteyenlere belki yardımcı olabilirim diye yazmak istedim. Aylardır araştırıyorum masaj yapanları ilaç kullananları bitki çayı içenleri ve sonuç olarak öğrendiğim bilgiler doğrultusunda günlük yaşantımı etkilemicek beni uğraştırmıcak fazla zamanımı almıcak bi program hazırladım Kendime Ve bi çok başarısız denememin yanında bu yaptığım Programın 2 haftada etki etmeye başladığını görmem beni şaşırttı o yüzden sizinlede paylaşmak istedim çünkü bu konuda gerçekten çok muzdarip kadınlar olduğunu gördüm umarım sizdede işe yarar
1. Ay
hergün sabah aç karnına 1 yemek kaşığı keten tohumu 2 yemek kaşığı yoğurda karıştırıp yiyorum.
kahvaltılarda tahin yiyorum
her gün öğlen gibi 1 su bardağı soya sütü içiyorum
Akşam üzeri gibi artık karnımın acıkmasına yakın 2-3 tane havuç yiyorum.
ve akşam yemeklerinden 2 saat sonra da 1 su bardağı şerbetçi otu bitkisini demleyip içiyorum.
bu programımın bide 2. Ayı var ama henüz onu denemediğim için yazmıyorum.
ben bu şerbetçi otunu daha öncede denedim biliyosunuzdur saraçoğlulunun kürü ama gözle görülür bi değişim yaşamamıştım oyuzden onu desteklicek başka ürünlerde araştırdım ve kesinlikle bu sefer işe yaradığını görebiliyorum. Ben 28 yaşındayım 1.68 boy 54 kilo göğüs ölçüm 80b ama A bedenin sınırında yanı kısacası avucum kadarlar. Programa başlayalı 2 hafta oldu ve göğüslerimdeki değişimi farkedince ölçtüm cup bedenim 3mm büyümüş. Göğüslerimin büyümesi pskolojik açıdan benim için çok önemli 3mm de neymiş diyenleriniz olabilir ama o 3 mm benim hem kırılmış kadınlık gururumun hemde kaybettiğim özgüvenim için çok büyük bir adım ve 2 haftada çok ama çok büyük bir ilerleme bence çünkü diğer yöntemlere aylarınızı verseniz 1mm büyümüyor. benim gibi göğüslerinin küçüklüğünden dolayı çok üzülen ve canı yanmış kırılmış hemcinslerim varsa ve birazcık olsun yardımcı olabilirsem ne mutlu bana
1. Ay
hergün sabah aç karnına 1 yemek kaşığı keten tohumu 2 yemek kaşığı yoğurda karıştırıp yiyorum.
kahvaltılarda tahin yiyorum
her gün öğlen gibi 1 su bardağı soya sütü içiyorum
Akşam üzeri gibi artık karnımın acıkmasına yakın 2-3 tane havuç yiyorum.
ve akşam yemeklerinden 2 saat sonra da 1 su bardağı şerbetçi otu bitkisini demleyip içiyorum.
bu programımın bide 2. Ayı var ama henüz onu denemediğim için yazmıyorum.
ben bu şerbetçi otunu daha öncede denedim biliyosunuzdur saraçoğlulunun kürü ama gözle görülür bi değişim yaşamamıştım oyuzden onu desteklicek başka ürünlerde araştırdım ve kesinlikle bu sefer işe yaradığını görebiliyorum. Ben 28 yaşındayım 1.68 boy 54 kilo göğüs ölçüm 80b ama A bedenin sınırında yanı kısacası avucum kadarlar. Programa başlayalı 2 hafta oldu ve göğüslerimdeki değişimi farkedince ölçtüm cup bedenim 3mm büyümüş. Göğüslerimin büyümesi pskolojik açıdan benim için çok önemli 3mm de neymiş diyenleriniz olabilir ama o 3 mm benim hem kırılmış kadınlık gururumun hemde kaybettiğim özgüvenim için çok büyük bir adım ve 2 haftada çok ama çok büyük bir ilerleme bence çünkü diğer yöntemlere aylarınızı verseniz 1mm büyümüyor. benim gibi göğüslerinin küçüklüğünden dolayı çok üzülen ve canı yanmış kırılmış hemcinslerim varsa ve birazcık olsun yardımcı olabilirsem ne mutlu bana