- 8 Nisan 2017
- 56.755
- 297.010
Allah razı olsun bacım
Nevreste konuyu acti kacti ama geri geldiBen bakamadım kim etiketlendi diye inşallah herkes gelmiştirNevreste da yazdığım seçeneklerden hicbiri kalmadıysa gelince konuşuruz
Hayırlısı canım:)Yazdim ama yazdiklarimi alamazsam katilmiycam bu sefer sanirim :)
İnşallah alırsın canımBaktimda nebilim neyse alabilirsek katiliriz bakalım kuzu
Sansima aldim valla oruclu olmasaydi herkes burda olurdu hicbiseyde alamazdim heHayırlısı canım:)
Rica ederim aldinmiAy cok teşekkurler
Hadi bakalım bekliyoruz:)biz burdaydik da yapsak mi yapmasak mi karar veremedikSansima aldim valla oruclu olmasaydi herkes burda olurdu hicbiseyde alamazdim he
Oruçtan bunlar:)Ayy benim salakliga ya tatliymisya bu bende başka bişey istiyomgitti güzelim tatlılar neyse kolay bişey aldım kazanacak kisiye tebrikler simdiden
Siz gecen sefer almistiniz zaten tatliyla dimi :) bu sefer bakalim kime ne dustu kararsizliginiz bana yaradiHadi bakalım bekliyoruz:)biz burdaydik da yapsak mi yapmasak mi karar veremedik
Evet canım profiterol ile almıştım benSiz gecen sefer almistiniz zaten tatliyla dimi :) bu sefer bakalim kime ne dustu kararsizliginiz bana yaradi
Geç kaldm