Yok canım öyle olmadı:)1. yarışmada ona verdiğim tarifi sonra uygun bulmadık:)Kendisine yazdım olmaz diye ama yapmıştı.Sonra konuyu açtı ama kaldırdık :)Yani onun emeğine yazık olmasın diye yoksa daha önceden yapılmıyor:)Ben de o zaman boş günlerimde pınar labne çalışayım yarışma geldikçe paylaşayım.Iyi fikir.
Anladım abla. Iyi denk gelmiş ona bu yarışma o zaman.Yok canım öyle olmadı:)1. yarışmada ona verdiğim tarifi sonra uygun bulmadık:)Kendisine yazdım olmaz diye ama yapmıştı.Sonra konuyu açtı ama kaldırdık :)Yani onun emeğine yazık olmasın diye yoksa daha önceden yapılmıyor:)
Yapta görBen de o zaman boş günlerimde pınar labne çalışayım yarışma geldikçe paylaşayım.Iyi fikir.
Abla deme ya Allah aşkına kremalı şeyler tamam da güllaç bu sütlü yufka:)alan gelsin ben ona iddialı tarif bulurumBilmem artıkYa niye olmasın labne tatlıya çok yakışıyor:)
Ya paylaşmıcaktım elimde fotoğraflar tetikte beklicem ya uygun yarışma denk gelsin diyeYapta gör
O çok iddialı yapar ben eminimAbla deme ya Allah aşkına kremalı şeyler tamam da güllaç bu sütlü yufka:)alan gelsin ben ona iddialı tarif bulurum
Yok başka rbu r mi
Ne diyorsunuz fransız kaldımYok başka r
Hatta bugün sana etikette yaptı, tarifle alakalı
Yasak canım tariflerimizin yanına tarihle isim yazan kağıdı boşa koymuyoruzYa paylaşmıcaktım elimde fotoğraflar tetikte beklicem ya uygun yarışma denk gelsin diye
Yani kağıda yazılsa daha uygun:)Yasak canım tariflerimizin yanına tarihle isim yazan kağıdı boşa koymuyoruzNevreste bazıları telden foto üstüne yazıyor böyle olmuyordu sanki eski fotolarada yazılır öyle
Elalise cevap vermis sanırım sabr değil diyor kukrim diyorNe diyorsunuz fransız kaldım
Anladım mantıkli bir yasak.Yasak canım tariflerimizin yanına tarihle isim yazan kağıdı boşa koymuyoruzNevreste bazıları telden foto üstüne yazıyor böyle olmuyordu sanki eski fotolarada yazılır öyle
Kimse buna takılmamış ilginçYani kağıda yazılsa daha uygun:)
Sebo'yu alan mı:)Elalise cevap vermis sanırım sabr değil diyor kukrim diyor
Sende takılma :)Çoğu kez unutuluyor.Bana sorulmasa,labne konmasa sıkıntı eski resim olabilir.Ama ilk istediğini alan nadir:)Kimse buna takılmamış ilginç
Evet sebo tahmini yapiyoruzSebo'yu alan mı:)
Kukrim tarif bile almadı bence anlamadı bile yeni kategori olduğunu
Sebastian alanı tahmin ediyorum dedim.Ne diyorsunuz fransız kaldım
Sen biliyorsun o zamanSebastian alanı tahmin ediyorum dedim.
İpucu istediler 4.harfi r dedim. Sabr sandılar değil dedim
Ben takildigimdan değil de kimsenin takilmamasina takıldım benden beklendiği için:)Sende takılma :)Çoğu kez unutuluyor.Bana sorulmasa,labne konmasa sıkıntı eski resim olabilir.Ama ilk istediğini alan nadir:)