• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2 hafta geciktim ama negatif test

neeko777

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Mayıs 2023
1
1
1
28
Adetim 14 gun gecikti en sonuncusu iki gun once olmak uzere toplamda 9 tane test yaptim hepsi negatifti. Dogum kontrol hapini biraktiktan sonraki 2.ayim ilk ay gecikme yasamadim fakat bu ay 2 hafta geciktim. Gecikmeden 1 hafta sonra yapilan testin yanlis negatif olma ihtimali var mi? Lutfen bu tarz bir sey yasayan yardim edebilir mi

Doğum kontrol hapları bırakılınca ilk üç ay kişiden kişiye değişiyor tabii ama maalesef bu şekilde gecikmeler yapabiliyor. Yinede isterseniz kan verin

Bende 6 aydır korunmayı bıraktım. İlk ay gecikti 40.gunde oldum. ikinci ay normaldi ama sonra ki aylar 45. günde ilaçla oldum bu ay da 43. gündeyim leke var ama bebek yok adette yok. Yani normal canım .kaç kere test yaptım bende birşey çıkmadı. Eğer testte yoksa boşuna heveslenme yoktur.bircok arkadaşm hamile kaldı hepsinin regl azıcık geçe çıktı. Hadi seninki geç döllenme olsun yine de çıkardı diye düşünüyorum.

Adetim 14 gun gecikti en sonuncusu iki gun once olmak uzere toplamda 9 tane test yaptim hepsi negatifti. Dogum kontrol hapini biraktiktan sonraki 2.ayim ilk ay gecikme yasamadim fakat bu ay 2 hafta geciktim. Gecikmeden 1 hafta sonra yapilan testin yanlis negatif olma ihtimali var mi? Lutfen bu tarz bir sey yasayan yardim edebilir mi
Canım en iyisi kesinlikle kan testi vermen aklında soru işareti kalmasın. Ama evet idrar testi için 14 gün çok yeterli bir gecikme normal şartlarda.

Back