2 hafta adet gecikmesi yaşıyorum lütfen yardım...

kartanesi007

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Ocak 2021
47
5
29
Arkadaşlar Merhaba..

44 gundur adet olmadım. Kafayı yıyecegım.Suphelı bır ılıskı yasamadım.Cınsel ılıskıye gırmeden yakınlasma oldu ama onda da vucuduma bosalma fılan olmadı.Sabah aksam bıberıye-maydanoz cayı ıcmekten ıcım sıktı.Tavsıye edecegınız bır sey var mı? Yaz aylarında adet dongum 37-38 lere cıkmıstı ama bu sene ılkkez 45 bandına geldı.pms donemını yasadım 2 hafta once ama artık agrı da kesıldı gogus hassasıyetım de yok oyle.Sadece bekliyorum :KK43:
lutfen yorumlarınızı beklıyorum.

Ben de adet düzensizliği sebebiyle geçen yaz kontrole gittim. Polikistik over sendromu teshisi kondu.

Stres de adet olamamada büyük etken..

Boşalma olmadığına eminseniz gebelik ihtimali yoktur.
Ancak muayene olmanızı tavsiye ederim. 🌸

Arkadaşlar Merhaba..

44 gundur adet olmadım. Kafayı yıyecegım.Suphelı bır ılıskı yasamadım.Cınsel ılıskıye gırmeden yakınlasma oldu ama onda da vucuduma bosalma fılan olmadı.Sabah aksam bıberıye-maydanoz cayı ıcmekten ıcım sıktı.Tavsıye edecegınız bır sey var mı? Yaz aylarında adet dongum 37-38 lere cıkmıstı ama bu sene ılkkez 45 bandına geldı.pms donemını yasadım 2 hafta once ama artık agrı da kesıldı gogus hassasıyetım de yok oyle.Sadece bekliyorum :KK43:
lutfen yorumlarınızı beklıyorum.
Adetiniz 44 gün gecikmiş neden doktora gitmediniz ki bu zamana kadar. Bir aydan fazla bir süre bu. Bir sürü nedeni olabilir. Benim iki hafta gecikiyor bazen ona bile panik olup doktora gidiyorum.

Benim 56. gün adet gerçekleşti. Dr a gitmedim. Ama gitmek lazım pcos vardır yumurta çatlamayıp kist olmuştur o yüzden de geç yumurtlayıp geç adet olacaksın muhtemelen

Ben de adet düzensizliği sebebiyle geçen yaz kontrole gittim. Polikistik over sendromu teshisi kondu.

Stres de adet olamamada büyük etken..

Boşalma olmadığına eminseniz gebelik ihtimali yoktur.
Ancak muayene olmanızı tavsiye ederim. 🌸
Olmadı fiziksel boşalma. Sürtünme bile olmadı cinsel organlar arasında sadece popo kısmına dokunup geri çekti. Bu bile gerginlik vermesine yetti bana 😕 ya zevk suyuyla yukarıdan aşağı akıp gebelik sorunu oluşturursa diye 😑

Öncesinde tüketmeyip iki ay içerisinde sürekli yediğiniz bir gıda, içtiğiniz bitki çayı, içecek v.s türü, ilaç oldu mu?
Yer ve hava değişimi yaşadınız mı?
Kilo alımınız var mı?
Öncesinde tanılı bir kronik rahatsızlığınız mevcut mu? Önce bunları bir gözden geçirin.

Öncesinde tüketmeyip iki ay içerisinde sürekli yediğiniz bir gıda, içtiğiniz bitki çayı, içecek v.s türü, ilaç oldu mu?
Yer ve hava değişimi yaşadınız mı?
Kilo alımınız var mı?
Öncesinde tanılı bir kronik rahatsızlığınız mevcut mu? Önce bunları bir gözden geçirin.
4 5 günlüğüne il dışına gittim uçakla Yumurtlama döneminde. Bir de evde ısıtma sistemim bozuldu. 3~4 gün soğuktu ev çok üşüdüm. Ayrıca ilişkide problemler yaşadım stresli zamanlar geçirdim. Haliyle şeker içeriği yüksek şeyler tükettim. Bunlar mı acaba gecikmesi de etken oldu diye düşünüyorum. Daha önce yumurtalıklarında kist vardı. Yaz ayında yine adet döngüm 37 38 i gördü. Ama son 2 aydır 32 31 gün de geliyordu. Birden böyle gecikme normal mi 😕

X