Saç Rengi ve Saç Boyama 2 günüm kaldı hala kararsızım:S

siyah_in_ci

Guru
Kayıtlı Üye
8 Ağustos 2009
109
3
296
Ankara
Arkadaşlar merhaba 2 gün sonra kursum başlıyor ve bayramda yaklaştı artık bir karar verip saçlarımı boyatmak istiyorum şöyle söylüyeyim en son saçlarımı palettenin sarı rengine boyadım yani çok açık olmasada sarı:) Ve geçen sene çok açık küllü sarıya falanda boyamıştım sarı aşkım yüzünden fakat ben çok sık makyaj yapan birisi değilim hatta özel günler dışında hiç yapmam:) Ten rengim sarı beyaz arası birşey buğday oluyor sanırım:) Vee dolayısıyla çok açık rengin soluk durduğunu söylüyordu arkadaşlarım makyajda yapmadığım için birde kaşlarım biraz kalın ve siyah ve çok kötü durmadığını düşündüğüm için almıyorum.. Saçımı boyayınca onlarıda boyuyorum mecbur ve yapay duruyo gibi geliyor sanki:S Birden gidipte çok koyu bir rengede boyayamam zaten koyuda istemiyorum ama dediğim gibi makyajsızda soluk göstermeyecek ten rengime gidebilecek açık bir renk varmı tavsiye edebileceğiniz? Yardımınıza çok ihtiyacım var

Son düzenleme:

bende sarı rengi çok seviyorum ama karamel ve soğan kabuğu da çok hoş görünüyo bunlarıda bi düşün derim canım :)

bende sarı rengi çok seviyorum ama karamel ve soğan kabuğu da çok hoş görünüyo bunlarıda bi düşün derim canım :)
Evet cnm bende vazgeçemiyorum o yüzden başka açık renklere yöneleyim dedim:) Karamel'i kendim yapamam diye düşünüp kuaförde boyatmıştım fakat kuaför bildiğin turuncumsu bir bakır yaptı hiç beğenmedim sonra cila atıp koyulaştırdı kahverengi yaptı.. Şimdide evde boyuycam o yüzden bahsettiğiniz renkleri varsa resimli olarak ve hangi marka ve numara ile elde edebileceğimide yazarsanız çok makbule geçer

Son düzenleme:
cnm fotoğraf koyamıyorum mesaj sayımdan dolayı ama dediğim gibi açık buğday tenliyim ve saç rengim sarı en son palette sarı ile boyadım zaten:)

buğdaysan gözlerinde kahve falansa balköpüğü olabilir bencee yada açık kahvelerden biri mesela altın parıltılı toffee diye bi renk var cok hoş gözküo

buğdaysan gözlerinde kahve falansa balköpüğü olabilir bencee yada açık kahvelerden biri mesela altın parıltılı toffee diye bi renk var cok hoş gözküo

evet gözlerim kahve cnm:) bal köpüğü benimde istediğim bir renkti ama o da sarı sonuçta makyajsız soluk durmaz mı? Birde hangi markanın bal köpüğünü tavsiye edersiniz

evet gözlerim kahve cnm:) bal köpüğü benimde istediğim bir renkti ama o da sarı sonuçta makyajsız soluk durmaz mı? Birde hangi markanın bal köpüğünü tavsiye edersiniz

bal köpüğü sarı deill mrk etme o yüzdenn sarı durmazz lorealin var palettennde var balköpüğüü güzel onlar... bide şimdi aklıma kahve köpüğü geldi oda hoş bi renkk oda gider sanaaa cnm:)

Kızlar,bana da bir akıl verin.benim kendi saç rengim kumral.Orta koyulukta.Karamel yapmak istediğim için kuaföre gitmiştim.Yalnız açık karamel ya da turuncuya yakın istemediğimi belirttim,güzel bir sonuç çıktı ortaya.Her seferinde kuaföre mi gitmek zorundayım.Dünya para alıyorlar.Evde dip boyası yapsam nasıl tutturucam rengi ya da kendi saç rengimin üzerine tutacak mı?Ne yapsam?:44:

rengi görmeden kmse yorum yapamaz sanırım bisürü kaaramel tonu var... bisürüde kumralll

koyu kullu kumral yaptır aralara ınce platınlar attır bes altı tane cnm mukemmel olursun cunku aynı ten rengınde ve kas rengındeyız kasını boyamada gerek kalmaz sarıdanda vazgecmessın

Ben hala karar veremedim ya:44:Siyah ile karamel arasında gidip geliyorum.Siyah ta hiç denemedim daha önce,çok mu sertleştirir acaba ifademi?

arkadaslar merhaba benm saclarım doğal rengı koyu kestane ben orta kumral ckolata kahveye boyattm ve cok memnunum gercekten herkes cok beegenıyor tavsıye ederm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…