2 Gündür Kanamam Var

medne

miniğim sonsuz şükrüm :)
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2011
919
3
318
İstanbul
Slm kızlar ben uzatmadan direk derdimi anlatim sizlere.Şimdiden okuyan ve yorumlayan ve yorumlamayan herkese teşekkürler....Şimdi benim Adetlerim düzenli sayılır.ama benm şimdiki sıkıntım geçen ay soğan kürü yaptım ve rahim filmi çektirdim. Ve tam 52 gün sonra ilaçlarla adet oldum(( adetim tam 10 gün sürdü tam bitti temizlendim derken 4 gün sonra tekrar kanamam başladı. 2 gündür kanamam var şuan 2. Gün dahada yoğunlaştı. Başta simsiyah gelen kan şimdide kıpkırmızı geliyor ve dahada yoğun allah aşkına ben ne yapim şimdi? Dr.kist yok dedi. Iyide bu ne şimdi Tam 1,5 yıldır deniyorum.3 ay önce çift çizgi gördüm ama oda 15 gün sonra kanamam oldu(( çok üzülüyorum çokkkk.... Benim gibi olan var mı? Ben soğan Suyundan şüpheleniyorum ama yinede anlamadım bişey... Umarım içim temizleniyordur...

Öncelikle gecmis olsun canim..
Sogan suyu küründen hemen sonra mi rahim filmi cekildi?
Ben bu kürü hic kullanmadim ama duyumlarima göre bazi kisilerin bu kürden sonra aralikli yogun kanamalari olabiliyormus..
Ayrica rahim filminden sonra da adetlerin düzensizlesme olasigi var..
ikisinin üsüste uygulanmasi bunu daha da tetiklemis olabilir diye düsünüyorum..
Birkac gün daha bekle derim eger gecmez ve kanaman yogunlasirsa Doktoruna basvur,sorularina yine de en dogru cevabi o verecektir...
Ben de yaklasik iki yildir ugrasiyordum..
Subat ayinda Laparoskopi ameliyatini ve HSG ayni anda oldum..
Adetlerim düzenliydi,sadece TSH hormonum düsüktü ve Prolaktinim biraz yüksekti onlar icin de ilac kullaniyordum normal seviyelerine gelmisti..
Ben hemen ameliyattan sonra asilama istemistim ama Doktorum hicbir bir sebep yok sonuclarin temiz,3 ay bekleyelim normal yolla olmazsa o zaman baslariz tedaviye dedi cok üzülmüstüm..
Allahima sükürler olsun hic ummadigim üzerine düsmedigim ay (Nisan ayinda) cift cizgiyi gördüm..
Diyecegim su ki,biliyorum cok zorlu sabir gerektiren bir mücadele..Allahim kimseye aratmasin..
Ama mümkün oldugunca stres yapmamaya üzerinde durmamaya calis.. Inanki stres bircok seyi etkiliyor..
Inaniyorum ki senin de en kisa sürede göbüsün dolacaktir.. Allahin taktiri,ol dedigin de olur.. :)

canım cevapladığın için çok saol.... kanamam hala devam ediyo ve yoğun sanki tekrardan adet oluyorum :44::44::44::44::44::44: işin garibi adetim geçikince acayip şişmiştim ve göbeğim sanki 4 aylık hamile gibi kocaman olmuştui. adet oluncada göbeğim inmedi bi anlam veremedim o zaman. ama bu hala hazırda devam eden kanamam olunca göbeğim kayboldu gitti:) en çok buna sevindim. umarım kötü bişey olmaz inş. içim temizleniyordur ve inşallah en kısa zamanda kızım gelir bana :))) hayırlısı olsun en başta tabii ama kız olmasını çok istiyorum hernekadar eşim erkek istesede ben kız istiyorum.yinede Mevlam sağlıklı versinde kız erkek farketmez. İnşallah sen de çok rahat bir doğumla alırsın evladını kucağına... amin...

Göbegindeki sislik gectiyse bence gercekten icin temizlenmis yada adetin asil simdi tam sökülmüs..
agrin sizin yoksa telas edilecek birsey oldugunu sanmiyorum..
Kiz erkek artik Rabbim hangisini nasip ettiyse :) Saglikli sihhatli olsun da tez zamanda gelir bebisin insallah :) AMIN!

Son düzenleme:

allah razı olsun canm.... Inşallah rabbim tüm isteyenlre verir hayırlı sağlıklı evlatlar versin.ewet bende içimin temizlendiğini düşünüyorum toplam 5 gün sürdü kanamam. Bugünde gelen bişey olmadı şükür ama şimdide acayip sağ kasığım ağrıyo ve bacağıma vuruyor belim de ağrıyor...((((((((( ya kanamam varken hiç ağrım yoktu kanama kesildi ağrım var şimdide.. Deliricem artık nedir bu allahım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…