• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi 2 gündür kafam şişdi yokmu başa bi yöntem

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

nickminkenari

sıkı sıkı tutun
Kayıtlı Üye
2 Ocak 2008
1.397
21
158
İstanbul
arkadaşlar 2 gündür kızımın uyku problemi var uykuya dalamıyo birde emmek istemiyo hep aglıyo sağıp vermeye çalışıyorum onuda almıyo 2 gündür saç kurutma makinesiyle sustuuyorum yoksa sürekli ağlıyo gaz ilacıda kullanıyoruz ama fayda etmiyo sanırım. neden emmek istemiyo anlamıyorum tok olması imkansız mememi almayınca zorla sağdıgım sütü içyorum ama kan ter içinde kalarak

bebeğin kolik bunu biliyorsundur heralde emmemesi gazı olduğu için ben bunu 4,5 aydır yaşıyorum gaz çok rahatsız etti mi ememiyo sancı giriyo gazını iyice çıkarttırmaya çalış öyle emebilir bir de ayakta yürüyerek emzirmeyi dene bende çoğu zaman öyle emzirebiliyorum emzirirken hafif hafif poposuna vur gazını çıkartmaya o da yardımcı oluyo

sakın stres yapma seni çok iyi anlıyorum çok zor ben ne bunalımlara girdim hala da bitmiş değil sütünü etkiler onun için sakin ol sürekli sarılıp göğsüne yatırıp sarıl konuş onunla

evet evet sakın stress yapmayın aman diyim.benimki de kolikti-ki hala tam geçmiş değil- ve stressten zaten azıcık olan sütüm komple gitti.mamaya kuvvet dedik o da iyice tetikledi.aman aman sakın.no stress.......

ahhh ahhh insanın elinde olsa ıkın ıkın ıkınan bi bebek saatlerce aglaması insanın elinden bişey gelememesi eşimde çok tembihliyo stres yapma diye yapmıyorum diyorum ama olmuyo sanırımm

bana da eşim çok telkin vermeye çalışıyodu ona kolay tabi diyodum içimden ama insan sağlıklı düşününce görebiliyo onun da içi gidiyodu ikimizinde durumuna çok şükür şimdi biraz daha iyiyiz sabret başka hiçbir ilacı yok bunun emin ol benim oğlum bi de huysuz dışarı zor çıkartıyoruz 4,5 aydır dışarı çıkamadım desem yeridir yeni yeni çok kısa sürelerde çıkıyorum eninde sonundaa düzelecek diyorum yapacak başka bişey yok onlar sağlıklı olsunlarda

Back