2 günde giden 3 buçuk kilo hemde inatçı kilolarimdan

halacocuksun

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2015
6.661
9.347
198
Arkadaşlar uzun suredir girmiyordum siteye doğumdan sonra çok kilo verdim ve çok spor yaptım sonra bıraktım gece yemeklerine başladım 2 kilo aldım fazla almadım şükür... 2 gündür hedefledigim 47 kiloya düşmek için kendimce bir şey yapıyorum artik bedenim zor kilo verdiği halde inanılmaz 54.5 iken bu sabah 51.1 i gördüm gitmeyen kilolar 2 günde gitmiş çok mutluyum bu sizinle paylaşmak istedim isteyen yapar sonuçları yazar ..tamamen kendi uydurmamdir sağlık yönünü bilemem ama kendi fikrim gayet sağlıklı yemeklerim...neyse konuya gecelim

Bu beslenmeye geçmeden önce 5 litre süt alacaksınız ve 1 gün dışarda bekletin sütü ertesi sabah içine limon sıkın biraz 1 kase yoğurt atin ve kaynatın kaynayınca çok 2 tatli kaşığı kadar tuz atın 6 dakika daha kaynatın ve sütü süzgeçle süzün peynirini ayırın ... Peynir altı suyunuda buzdolabına koyun.....

Beslenmemin 1. Günü

1) sabah kalkıp 2 bardak su büyüklüğünde bardagim var içine 6 damla limon sıkıp içiyorum

2) leslie ile 3 mil yapıyoruz

3)1 adet elma yiyoruz ister spordan önce ister sonra boylece kahvaltı saatini biraz daha geç saate atıyorum

4)10.30 gibi kahvaltımı yaptım 1 adet haşlanmış yumurta yaninda kayısı çayı doğadan

5)ara öğün kendimizi asla ac bırakmıyoruz .. Çiğ bademden yaklaşık 3 avuç yedim

6)2 bardak dolusu su içtim

7)öğle yemeğimi saat 14.00 civarında yapıyorum öğle yemegimde 2 adet tavuk göğsünü bir sürü mantar biber havuç u uzunlamasına şerit şerit kesip hakiki zeytinyağında kızarttım üzerine bol karabiber ve nareksisi döktüm yanindada 1 kase yaptığım peynirden yedim bu yaptığım yemeğin yarısını yedim öğlen tavuk 2 tabak dolusu çıktı

8) ara öğün 1 avuç badem 3 avuç soyali leblebi yedim 1 adet portakal

9)acikinca tavugumun ikinci tabağını yedim bu arada suyumuda içiyorum kuruyemiş yerken

10) aksam 7 gibi karnım kazındi süs şişko turşuluk biberler varya küçük kaseye doldurdum onları 1 litre suyla issiraka yedim ve karnimi tok hissettim ama bunu yedikten sonra bi kalp hızlanması oldu ve 15 dakika kendime gelemedim midesinden rahatsız olanlar uygulamasın ve isterseniz dr başvurun o sorumluluğu alamam..neyse bunu yedikten sonra hic açlık hissetmedim

2. Günü nasıl beslendigimi sonra yazicam bebegime bakmam gerek hadi bay bay kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…