- 25 Şubat 2014
- 9
- 1
- 34
- Konu Sahibi centrodemimundo
Merhaba arkadaşlar ben uzun zamandir siteyi takip ediyorum hatta uyeligim vardi onceden iptal oldu girmemekten... neyse bu sayfayi resmen hatim ettm ama aklima yatan formüllerden disari cikip mantigimla bisiler deneedm... Bugün üçüncü günüm ve oglenn yapicamm.. aci kirmizi biber yagini biliosunuz hepiniz.. biberiye yagindan bana gore daha etkilii ve guclu.. onun icine tatli badem yagi ve susam yagi.. biber yagi 50 ml ve digrrlerinin toplami da ona ESIT olacak sekilde ekleyin ve iyice KARISTIRIN calkalamayin bence.. simdi anlatayim nasil UYGULANACAGINI. . Önce dusa girin ve vucudunuzu iyice islattiktan sonra guzelce sabunlayip kese yapin cok zorlamadan.. iyice kuruladiktan sonra karisim yagdan yeterli miktarda alarak masaj yaparak (kesinlikle cok baski yapmadan) 3-5' yedirin. Sonra ister strec ister cop posetiyle ssrin vr uzerine Külotlu Çorap giyerrk iyice yapismasini sağlayın.. durabildiginiz kadr da tutun cunku baya kavuruyo. . Gercekten dayanabilin ve sonucu gorun... benim bacaklariim yürürken bile sallaniodu.. simdi yere son gucumle vurdugumda bile eskisi gibi sallanmiyo.. ayni seyi karin bolgenize de uygulayabilirsiniz. Benm karnimda da var cunku Deri gevsekligi... her turlu sorunuzu bekliorummmm:)))birbirimizin sayesiyle halledicez bu meretii )