- 5 Ağustos 2020
- 694
- 240
- 23
- 23
- Konu Sahibi denizzz5900
Ovülasyon testi yapıyorum dün çift çizgiyi yakaladım bugünde ama bugünki biraz daha koyu neden acaba 2 gün yumurtlama olabilir mi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yarın çatlarmı acabaPik bugün olmuş demek ki.
Teşekkür ederim cevabınız içinEvet siliklesmeyi takip etmeniz gerekiyor yumurtlama 2 gün sürebilir.
Bilmiyorum takip edin bence testleYarın çatlarmı acaba
Bide şunu sormak istiyorum çatlama olduktan sonramı spermler yumurtaya gidiyo ben anladım bu çatlamayıCanım benim de bazen böyle oluyor.. yumurtan olgunluğa erişmiş henüz çatlama olup yumurta salınmamış. İkisi de pik çatlamayı göresiye devam et.
Ay inşallahBilmiyorum takip edin bence testleİnşaALLAH bebişiniz olur
Bilmiyorum takip edin bence testleİnşaALLAH bebişiniz olur
Aynen canım şuan son 2-3 gün içinde yapılan ilişkilerde giren spermler bekliyorlar:) yumurta tüpten salındığında 24 saat içinde dölleyecekler. Sperm sorunu varsa eşte çatlama olduğunda ilişkiye girmek daha avantajlı.Bide şunu sormak istiyorum çatlama olduktan sonramı spermler yumurtaya gidiyo ben anladım bu çatlamayı
Anladım canım teşekkür ederimAynen canım şuan son 2-3 gün içinde yapılan ilişkilerde giren spermler bekliyorlar:) yumurta tüpten salındığında 24 saat içinde dölleyecekler. Sperm sorunu varsa eşte çatlama olduğunda ilişkiye girmek daha avantajlı.
Benimdekide cok silik yumurtlama olmadi diolar istenilen boyuta gelmeden catlamis diyorlar sen hamile misin canim?Üstteki dün alttaki bugün
Hayır değilim adet oldum malesef bugünBenimdekide cok silik yumurtlama olmadi diolar istenilen boyuta gelmeden catlamis diyorlar sen hamile misin canim?
Benimde ole olduda ondan sordum cevap verdigin icin tesekurlerHayır değilim adet oldum malesef bugün