- Konu Sahibi Denizyildizi_444
-
Aynen bende de böyle olmuştu. 2 nisan yumurtlama canımOvulasyon takibi yapiyorum. 17 ve 18. Gunde yumurtlama gordum normal mi?
Biri dun biri simdi. Eki Görüntüle 2253390 Eki Görüntüle 2253391
evet catlaman 2 nisanda olmus cnm 3 nisanda sonra ermek uzere bu testi yaptığın ilk gunden su son iki gunu degerlendir derim yumurtlaman 2 nisanmis ve sonlanmak uzreKizlar 3 nisan catlamis mi oluyor degerlendirme nasil olmali bundan sonra
Tesekkurler yarin testi tekrarlayip paylasacagim yorum yazarsaniz sevinirim.Yarin testi tekrarlayinca daha belli olur ikinci çizgi cikmayacak git gide silik olacak ve yumurtlaman sonra ermesi anlamina geliyor
TabikiTesekkurler yarin testi tekrarlayip paylasacagim yorum yazarsaniz sevinirim.
Bu da bugunku. Kesin catladi degil mi 1 2 3 nisanda degerlendirme olmustu bugun de degerlendirme olmali miTabiki
Bu da bugunku. Kesin catladi degil mi 1 2 3 nisanda degerlendirme olmustu bugun de degerlendirme olmali mi
[/QUOT resim yokki cnm
Gördüm cnm yumrtlaman bitmis bugun de degerlendir sonra bekle nasibini cnmBu da bugunku. Kesin catladi degil mi 1 2 3 nisanda degerlendirme olmustu bugun de degerlendirme olmali miEki Görüntüle 2254348
Yarin da test yapmama gerek var mi?Gördüm cnm yumrtlaman bitmis bugun de degerlendir sonra bekle nasibini cnm
Hayir cnm yumurtlaman bitmis gerek yokYarin da test yapmama gerek var mi?
Tesekkur ederim. Pazartesi progesteron testi yaptirip degere bakacam 10 uzerinde mi diye.Hayir cnm yumurtlaman bitmis gerek yok
Tm yaptir yumurtan catladi bitti insAllah tutmuştur bebisin seninledirTesekkur ederim. Pazartesi progesteron testi yaptirip degere bakacam 10 uzerinde mi diye.
Evet tam olarak öyleKizlar 3 nisan catlamis mi oluyor degerlendirme nasil olmali bundan sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?