Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhabalar adetime 8 gün var 6 temmuzda hafif bir leke geldi ve bitti bugün yine kahve leke geldi kremsi şekilde bu yerleşme kanaması olabilir mi bel agrım var 2 gündür cevaplarsanız sevinirim
Merhabalar adetime 8 gün var 6 temmuzda hafif bir leke geldi ve bitti bugün yine kahve leke geldi kremsi şekilde bu yerleşme kanaması olabilir mi bel agrım var 2 gündür cevaplarsanız sevinirim
Geçen sene bir hamilelik yasadim maalesef sonlandı 7 gün reglim gecti 4. Günde bir leke geldi ben adet oldum sanmistim bu sefer daha 8 gün varken 2 gün arayla lekeleme olunca merak ettim
Geçen sene bir hamilelik yasadim maalesef sonlandı 7 gün reglim gecti 4. Günde bir leke geldi ben adet oldum sanmistim bu sefer daha 8 gün varken 2 gün arayla lekeleme olunca merak ettim
Bekle canım ara kanama yada yerleşmedir inşallah yerlesmedir ama hayırlısı 8 gün sonra bi test yaparsın yada 4 gün falan kala erken gebeliktede belki çıkar