2 gün sonunda ertesi gün hapı kullansam gebelik kesin önlenir mi ?

ya ben anlamadım arkadaş konuyu mu silmiş ki? Erkek arkadaşı ben almama falan mı demiş?
Erkek arkadaşına öküz falan diyordu, alması için yalvardığını ama 50 tl olduğu için bir türlü almadığını ve yarın 72 saat olacağını falan yazmış hep ama silip 1-2 cümle bırakmış.

ya ben anlamadım arkadaş konuyu mu silmiş ki? Erkek arkadaşı ben almama falan mı demiş?
Aynen konuyu silmiş, geçenlerde aynı konunun benzeri vardı. Onun sevgilisi de çatır çatır sevişmiş ama 50 liralık ilacı almak istememişti... Yahu sevişin sevişin de 50 liralık bir ilaç için hayatını karartmayı göze alabilecek kadar salak ve size 50 liralık bile değer vermeyecek kadar karaktersiz heriflerle yapmayın bu işi diyesim geldi...

Silecekleri konuyu neden yazarlar ki. Ben bazı kadınları anlayamıyorum gerçekten. Bu adamları nereden buluyorlar, nasıl katlanıyorlar. Nasıl kendilerini bu kadar değersizleştiriyorlar.

Silecekleri konuyu neden yazarlar ki. Ben bazı kadınları anlayamıyorum gerçekten. Bu adamları nereden buluyorlar, nasıl katlanıyorlar. Nasıl kendilerini bu kadar değersizleştiriyorlar.
Ben artık hiç düşünmüyorum ve umursamıyorum, bir de iyiliklerini istersin sana çirkefleşiyorlar o yüzden takmıyorum ne halleri varsa görsünler canım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…