2 gün sonunda ertesi gün hapı kullansam gebelik kesin önlenir mi ?

esmergzellllllll

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2014
6
1
6
Ankara
kızlar çok korkuyorum şu an hamile olmaktan. birlikte olduğum hayvan resmen hapa 50 lira vermemek için 2 gündür bana yalan söyleyip oyalıyo. (bunu da bugün keşfettim) Yarın ilk iş 72 saat dolmadan hapı kendim alacağım. nerede ilk gün belirtilerini okusam sanki bende varmış gibi hissediyorum. korktuğum en büyük şey ise bu gebeliği engelleyememek hapı içtikten sonra kan tahlili de yaptıracağım. bunu buraya yazıyorum çünkü ; kimsenin zevklerine (bir dönem ne denli bir aşk yaşamış olsanız da ) alet olup mağdure olmayın sahiden ne öküzler varmış bir zamanlar o kapımda yatan adam sanki sadece ben yapmışım gibi eczanede ertesi gün hapının bittiğini bile söyledi bugün bana ... güleyim mi ağlayayım mı bende bilmiyorum ....

İyi de şaka mısın, senin işin hapı almak hemen sen niye almıyorsun?
Sabah kaçta açılıyorsa eczane dikil kapıya evden 1 şişe su al yanına, al hapı ve yut hemen.

Umrunda olmayan ve oyalayan sevgili,
Cebinde 50 lirasi olmayan (ilac fiatlarindan haberim yok, sayenizde bilgileniyorum ) , butun sartlarda bu okuze bagimli olan, baska eczane bulamayan saf kiz.
Bu okuzler sonradan turemiyor.
Bu arada hapi zaten yutmussun...

Son düzenleme:
Sabah kaçta açılıyorsa eczane dikil kapıya evden 1 şişe su al yanına, al hapı ve yut hemen.
ben alamam o hapı haklı sebeplerim var ....

dene bakalim. ee kim alacak? o mu?parasini sen versen de ic eder almaz. haberin olsun

İşte karşı tarafın hali hatrı cilvesi nazı vs vs... yerine doğum kontrol hapı tercih etmek gerektiğini gördük bir kez daha
.

Umrunda olmayan ve oyalayan sevgili
Cebinde 50 lirasi olmayan (ilac fiatlarindan haberim yok, sayenizde ogreniyorum) ve baska eczane bulamayan saf kiz
Bu okuzler sonradan turemiyor.
Bu arada hapi zaten yutmussun...
ah canım benim bitti mi gövde gösterin ? cebinde 50 lira olmayan saf kız bayaa komikmiş ... kimse kimsenin k,m olduğunu bilmiyor o halde bence yorum yaparken show da katmayalım araya

Ben soruna cevap vereyim.

Bu işte "kesin" diye bir şey yok. Ella ilişkiden sonra 5 gün içerisinde içilmesi gerekiyor en fazla (öyle hatırlıyorum)
Sen ilk gün içsen de hamile kalabilirsin, 5. gün içsen de.
Maksat ihtimali düşürmek.
Sen de sakın ihmal etme almayı.
Ve rahat ol, düşünmemeye çalış.
Ella zaten senin hormonlarını etkileyecek. Bir de sen iyice bunalıma girip, adetini geciktirme. Geciktikçe daha çok bunalıma girersin çünkü. Hamile miyim soruları beyninde dolaşır durur.

İnşallah bir daha bu hatalara düşmezsin.

İlacı sen niye almadınki ondan bekliyorsun?
Ne gibi haklı sebebin olabilir yani eczaneye gidip alacaksın.
Adamdan hap dilenme git al

İlacı ben alamam diyorsun da bebek olursa ne yapmayı düşünüyorsun? Ellayı 5 gün içinde kullanman lazım. yani yarın ilk işin o ilacı almak olsun evine uzak bir yerde eczane yok mu? O karaktersiz adama ver parasını bari o alsın.

Ayrıca konunun da içeriğini silmişsin burada insanları yanlış yönlendiriyorsun.
Ne yazdıysan bırak, insanların kafasını karıştırıp kendini aklama.

Ay ben alamam birileri görür... Ya duyulursa ne yaparım...
Yemeyecektin o naneleri o zaman.
Alma hapı alma, karnın şiştikçe şişsin ''Anne gazım var'' dersin.
Şaka gibi ya böyleleri bile seks yapıyor.

ya ben anlamadım arkadaş konuyu mu silmiş ki? Erkek arkadaşı ben almama falan mı demiş?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…