- Konu Sahibi esmergzellllllll
-
ben alamam o hapı haklı sebeplerim var ....İyi de şaka mısın, senin işin hapı almak hemen sen niye almıyorsun?
Sabah kaçta açılıyorsa eczane dikil kapıya evden 1 şişe su al yanına, al hapı ve yut hemen.
İyi de şaka mısın, senin işin hapı almak hemen sen niye almıyorsun?
Sabah kaçta açılıyorsa eczane dikil kapıya evden 1 şişe su al yanına, al hapı ve yut hemen.
ok oldu basalı postayı da bugün bir daha koydum ama mevzu bu olayı yaşamış olmak...Lütfen ayrıldım de.
Tekmeyi bastım de.
Postaya koydum, yolladım de.
"Sen daha iyilerine layıksın." dedim de.
Lütfen.
ben alamam o hapı haklı sebeplerim var ....
ah canım benim bitti mi gövde gösterin ? cebinde 50 lira olmayan saf kız bayaa komikmiş ... kimse kimsenin k,m olduğunu bilmiyor o halde bence yorum yaparken show da katmayalım arayaUmrunda olmayan ve oyalayan sevgili
Cebinde 50 lirasi olmayan (ilac fiatlarindan haberim yok, sayenizde ogreniyorum) ve baska eczane bulamayan saf kiz
Bu okuzler sonradan turemiyor.
Bu arada hapi zaten yutmussun...
ah canım benim bitti mi gövde gösterin ? cebinde 50 lira olmayan saf kız bayaa komikmiş ... kimse kimsenin k,m olduğunu bilmiyor o halde bence yorum yaparken show da katmayalım araya
Ay ben alamam birileri görür... Ya duyulursa ne yaparım...ben alamam o hapı haklı sebeplerim var ....
Ay ben alamam birileri görür... Ya duyulursa ne yaparım...
Yemeyecektin o naneleri o zaman.
Alma hapı alma, karnın şiştikçe şişsin ''Anne gazım var'' dersin.
Şaka gibi ya böyleleri bile seks yapıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?