2 gün sonra ilk iş günüm çok heyecanlıyım ?

Hircinhatun

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Mayıs 2020
2
0
24
Hayatımda ilk defa çalışacam memur oldum hastanede martta atandım ama idari izin verdiler yeni kalktı yasak pazartesi başlıcam sosyal ilişkilerde çok utangaç biriyim ve kafam çalışmıyor bi şeye asla odaklanamıyorum ya da ailem böyle dediği için böyle hissediyorumdur bilmiyorum. Lise dönemimde sürekli okul degistirdim hiç arkadaşım olmadığı için mutsuzdum o yüzden sürekli nakil veriyordum. sadece en son mezun olduğum liseden bir arkadaşım var onla da pek görüşmüyoruz. Yani pek insanlarla iletişim kuramıyorum özgüvenim sıfır bana birşey anlatsalar ogretseler o an asla odaklanamıyorum bikac kere sorsam salak muamelesi görürüm kesin en cok korktugum sey de yalniz kalmak. Bu okul gibi değil ömür boyu orda calısıcam lütfen fikir verin napiyim ilk gün..?

Sakin ol şampiyon
Sahte ilişkiler içinde olmaktansa yalnız kal en iyisi
Kitap oku
Odaklanma için özel vitamin ilaçları araştır
Güzel olacak her şey

canım memur olup atanmışsın, nice insan çalışıyor sınavlara ama bak s3n kazanmışsın, kaç kişiyi geçtin, nasıl başardın, demek ki isteyince yapabiliyorsun. kesinlikle işte de gayet çok başarılı olacaksın, sakin ol, kendine güven, ve çok iyi olacağını düşün. Allah ın izniyle öyle de olur inşallah. özgüven ile ilgili internette bol miktarda video var, onları izle, zamanla kendine güvenin de artar. geçmişi affetme çalışması da yapabilirsin, çocukluğunda çok baskıladılarsa, iyi gelir.

Hayırlı olsun. Allah utandırmasın. İşe başladınız inşallah ilk gününüz güzel geçmiştir. İlkler her zaman güzeldir, heyecan, endişe, merak, korku bütün duygular karışıktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…