• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2 gün gecikme

alinalara

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2018
443
516
53
Bu ay yumurta takibim yapıldı normalde 30 gün civarıdır döngüm Mart ayındaki düşükten sonra 33 ve 35 gün oldu.bu gün 37. Gün ve regl olmadım.yanin2 gün geciktik.zaten doktorum geç yumurtlama dedi.ben ne zaman test yapmalıyım.? Adetten bir gün önce negatif çıktı tahminen ilişkinin 12.günü negatif çıktı..umudumu kaybetmeliymiyim? Hiç bir belirtim yok ne adet ne hamilelik...test yapmaya korkuyorum Hemde çokkkk

Yok bozmaz , yumurtalar büyütüldümü acaba dedim ,

bir kaç gün daha bekle dr git inş bebiş vardır
Canım klomen bende işe yaramadı bir sonraki ay 2 yumurtam oluşmuştu doktor ilşki günü verdi ama adetin 20 sinden sonra geç olucak yumurtlama dedi..adetin 3 gün geçince gel dedi ama test ilişkinin 12 günü negatif çıktı

Bende nisanda kürtaj oldum. Şu an dört gün geçti göğüslerde sızı var adet olacakmış gibi hissediyorum. Anı hareket ettiğimde ya da uzanırken falan kasiklarimda iğne batiyormus gibi ağrılar oluyor. Test yaparsam negatif çıkarsa üzülürüm. Yarın da adet olmazsam test yapicam

Bende nisanda kürtaj oldum. Şu an dört gün geçti göğüslerde sızı var adet olacakmış gibi hissediyorum. Anı hareket ettiğimde ya da uzanırken falan kasiklarimda iğne batiyormus gibi ağrılar oluyor. Test yaparsam negatif çıkarsa üzülürüm. Yarın da adet olmazsam test yapicam
yarın yapalım ozaman

Back