- 12 Mayıs 2019
- 43
- 35
- 18
- 26
- Konu Sahibi depressivepingu
-
Bende aynı hapı kullanıyordum önceden haftasonu gittiğim yere götürmeyi unutmuştum ve regl olmuştum senin gibi sonra ilaca devam ettim sonraki reglim 1 ay sonra oldu yani tarih degişmişti bende ama unuttuğum zamanki regl sürem normal regl gibiydi yani öyle 2 gün olup kesilme falan olmadıMerhaba, soruda da belirttiğim gibi bu olayı yaklaşık bir hafta önce yaşadım ve kanamam geldi, doktorumu aradım bana normal haplarını almaya devam et kesilir dedi fakat kesilmedi, bugün hormon hapım bitti 2 gündür hormonsuz hapım başladı yani normalde bugünlerde adet olacaktım, şimdi ben adet oldum sayıldım mı yoksa tekrar mı olacağım? bu arada en son hafif kanamam 2 gün önce geldi (yazz kullanıyorum)
devam edeyim mi yani? o zaman etki gösterir mi acep emin olamadımBende aynı hapı kullanıyordum önceden haftasonu gittiğim yere götürmeyi unutmuştum ve regl olmuştum senin gibi sonra ilaca devam ettim sonraki reglim 1 ay sonra oldu yani tarih degişmişti bende ama unuttuğum zamanki regl sürem normal regl gibiydi yani öyle 2 gün olup kesilme falan olmadı
Siz bu hapı korunmak için mi kullanıyorsunuz yoksa pcos dan dolayı regl düzenlemesi için mi çünkü bana doktorum pcos tanısı koyduğunda vermişti bebek sahibi olmak istediğim için yumurtlamayı regl düzenlesin diyedevam edeyim mi yani? o zaman etki gösterir mi acep emin olamadım
her ikisi için, özellikle pcos amaSiz bu hapı korunmak için mi kullanıyorsunuz yoksa pcos dan dolayı regl düzenlemesi için mi çünkü bana doktorum pcos tanısı koyduğunda vermişti bebek sahibi olmak istediğim için yumurtlamayı regl düzenlesin diye
O zaman sorun olmaz yalnız çocuk düşünmüyorsan kullanmaya dikkat et çünkü ben 4 ay kullandım bıraktıgım ay hamile kaldım doktorum da öyle söylemişti zaten 3-6 ay arası kullan bıraktıgın sonraki ay büyük ihtimal olur demişti yani ihmal etme çok telefona alarm falan kur zaten her gün alınan bir hap kullanımı kolay unutma ihtimali daha az ben alarmla hatırlıyordum hepher ikisi için, özellikle pcos ama
alarm kurulu olmasına rağmen 2 gün unuttum ama o bana yeterince bi ders olduO zaman sorun olmaz yalnız çocuk düşünmüyorsan kullanmaya dikkat et çünkü ben 4 ay kullandım bıraktıgım ay hamile kaldım doktorum da öyle söylemişti zaten 3-6 ay arası kullan bıraktıgın sonraki ay büyük ihtimal olur demişti yani ihmal etme çok telefona alarm falan kur zaten her gün alınan bir hap kullanımı kolay unutma ihtimali daha az ben alarmla hatırlıyordum hep
Rica ederim mesela ilaç aldıgınız saati degiştirebilirsiniz yogun oldugunuz saatlere geliyorsa unutmak çok dogal en müsait oldugun an için ayarla alarmınıalarm kurulu olmasına rağmen 2 gün unuttum ama o bana yeterince bi ders olduteşekkür ederim yanıtınız için :)
yeni kutuda mı değiştirebilirim yoksa şak diye değiştirebiliyor muyum?Rica ederim mesela ilaç aldıgınız saati degiştirebilirsiniz yogun oldugunuz saatlere geliyorsa unutmak çok dogal en müsait oldugun an için ayarla alarmını
Valla ben ilaç içmekten nefret eden biriyim ondan çok detayına takılmadan kullandım ben yani sıradaki içicegin ilaçtan başla ben unuttuğum zaman o gün aklıma gelen saatte bile alıyordum ki böyle kullanmama rağmen etkisi oldu çok kasmamak lazımyeni kutuda mı değiştirebilirim yoksa şak diye değiştirebiliyor muyum?
valla çok teşekkür ederim şimdi baktım adet olmuşum :) artık konu kapanabilirValla ben ilaç içmekten nefret eden biriyim ondan çok detayına takılmadan kullandım ben yani sıradaki içicegin ilaçtan başla ben unuttuğum zaman o gün aklıma gelen saatte bile alıyordum ki böyle kullanmama rağmen etkisi oldu çok kasmamak lazım
yaa gecikmem mi olacak?Offff lanet olasi haplar bende 3 gün içip 2 gün unuttum adetken başladım tam adet bitti dedim unuttuğum gün yine kanamam geldi yani 1 ayda iki kere adet olmuş gibi oldum tam ayın 3 inden 11 ine kadar kanamam sürdü bı sonraki ayda ikinci olduğum yani geri cekilme kanaması denilen kanamayı baza alarak adetim geldi yani bir sonraki ay gecikme olursa bilki buyuzden canım
Benim oldu canım yani ben 3 Şubat'ta adet oldum 3. 4. 5. Şubat içtim sonra iki gün unuttum adetimde bitmek üzereydi 5. Günüydü artık leke leke geliyodu ilacı kesince hooooppp tekrar oldum yani ayın 8i tekrar başladı adetim 11 ine kadar devam etti ben 30 günde adet oluyorum bazen 32 oluyo ilacı unuttuğum gün olan kanamayı baza alarak adet oldum yani 8 gün geç oldumyaa gecikmem mi olacak?bu beni bi miktar üzdü şimdi
peki hangi hap kullanıyordunuz? benim yazz olduğu için 28 günlük, placebo haplarımda adet olmak zorundayım meselaBenim oldu canım yani ben 3 Şubat'ta adet oldum 3. 4. 5. Şubat içtim sonra iki gün unuttum adetimde bitmek üzereydi 5. Günüydü artık leke leke geliyodu ilacı kesince hooooppp tekrar oldum yani ayın 8i tekrar başladı adetim 11 ine kadar devam etti ben 30 günde adet oluyorum bazen 32 oluyo ilacı unuttuğum gün olan kanamayı baza alarak adet oldum yani 8 gün geç oldum
Ben Yasmin kullaniyorum yasminde top 21 adet var biliyorsunuz dur belki ama içinde horman bulunduğu için öyle de böylede denge bozuyor oyuzden ya çok düzenli yada hiç kullanmamak lazımmış onu anladım çünkü bir kere bozuldu mu diğer aylarında insan hep şüpheli oluyopeki hangi hap kullanıyordunuz? benim yazz olduğu için 28 günlük, placebo haplarımda adet olmak zorundayım mesela
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?