Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Artmış gayetCuma günü 166 çıkmıştı pazartesı de yani 2 gün sonra 800 çıkmış yani sağlıklı artmış mı bugün aşılamanın 15. Günündeyim
Bence çok güzel artmışCuma günü 166 çıkmıştı pazartesı de yani 2 gün sonra 800 çıkmış yani sağlıklı artmış mı bugün aşılamanın 15. Günündeyim
Çok sagolun Rabbime şükürler olsunBence çok güzel artmış
Ya gerçekten mi Allah'ıma şükürler olsun çok mutluyumMaşallah aşılamanın 15. Günü içinde süper bir rakam sağlıkla kucağınıza alın
Sağlıkla büyüsün sağlıkla kucağınıza alın inşallahÇok sagolun Rabbime şükürler olsun
Allah razı olsunSağlıkla büyüsün sağlıkla kucağınıza alın inşallah
Çok mutlu oldum Rabbimden ümit kesilmez Olmayan herkese afiyetle versinBence çok güzel artmış
Rabbim güzel sonuçlar versin . Hiç test yaptın mı ben 8.günü yaptığımda negatif çıkmıştı çok üzülmüştüm 10. Gün yaptığımda silik çizgi çıktı meger 8. Gün vücuttaki ilacın etkisi geçmis sonra gebelik betası yükselmeye baslamış. 12. Günde kan verdimGayet güzel canım benimde 9. Gun asilamada Bende insallah seninki gibi güzel haberler alırım Rabbim dek düz versin inşallah dua et nolur banada
Aşılama günü dahil 10. Günü mü öğrendin yoksa aşılama gününü saymıyormusunRabbim güzel sonuçlar versin . Hiç test yaptın mı ben 8.günü yaptığımda negatif çıkmıştı çok üzülmüştüm 10. Gün yaptığımda silik çizgi çıktı meger 8. Gün vücuttaki ilacın etkisi geçmis sonra gebelik betası yükselmeye baslamış. 12. Günde kan verdim
Evett canım sonucun çok güzel çıkmış tebrik ederimCuma günü 166 çıkmıştı pazartesı de yani 2 gün sonra 800 çıkmış yani sağlıklı artmış mı bugün aşılamanın 15. Günündeyim
Aşılam günüyle beraber saydımAşılama günü dahil 10. Günü mü öğrendin yoksa aşılama gününü saymıyormusun
Sen saydın mı aşılama gününü . Ben aşılama günüyle veraber 8. Gün yapmıştım 7. Gün negatif çıktıysa 2 gün sonrasınd merak ediyorsn bence bidaha yapabilirsinYaptım 7. Gun yaptım oda ilacın etkisi gitti mi diye evet baktığımda negatifti gitmiş bidaha yapmadım baya geçmesini beklicem öyle yapicam inşallah tutabilirsin kendimi
Sen saydın mı aşılama gününü . Ben aşılama günüyle veraber 8. Gün yapmıştım 7. Gün negatif çıktıysa 2 gün sonrasınd merak ediyorsn bence bidaha yapabilirsin
Rabbim gönlüne göre versin afiyetlisiyle çabalarını boşa çıkarmasın bende merak ettim sonucu yaparsan bana da yazarmısın insaAllah tutmuşturBugun aşılamaya birlikte 6. Gun yaptım negatifti bidaha yaptım bugün 10. Gun oluyor ozaman yapmadım üzülmemek için beyaz akintim var onun dışında göğüs uçlarım çok hassas bel agrimda var
Yazarim tabi köyde durdugumdan Merkez gidince alicam yapicam inşallah söylerim buraya çok teşekkür ederim isteyen herkese dek düz nasip etsin inşallah Rabbim.♡Rabbim gönlüne göre versin afiyetlisiyle çabalarını boşa çıkarmasın bende merak ettim sonucu yaparsan bana da yazarmısın insaAllah tutmuştur