• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2 gun adet oldum ustune görmüş olabilir miyim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Tugcetug1

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Haziran 2019
870
329
33
Adetin 2 gün sürmesi normal mi normalde 4 gün olurum kızlar ne olur bilenler cevap yazar mısınız.yogun oldu bir anda kesildi

Umarım en kısa zamansa bu mutluluğu yaşarsınız. Belki ben yanılıyorumdur. Ama bildiğim kadarıyla yerleşme kanaması yoğun olmaz. Geçen ay son adetim benimde yoğun ve kısa sürdü bu ay hamile olduğumu öğrendim darısı başına ❤️

Umarım en kısa zamansa bu mutluluğu yaşarsınız. Belki ben yanılıyorumdur. Ama bildiğim kadarıyla yerleşme kanaması yoğun olmaz. Geçen ay son adetim benimde yoğun ve kısa sürdü bu ay hamile olduğumu öğrendim darısı başına ❤
Coknsagol insallh canim
.geçen ay normal adet mi oldunuz yoksa üstüne mi görmüşsünüz ❤❤

Yoğun kanama olduysa daha kısa sürede bitmesi normal, sonuçta dışarı atılacak kan ve doku miktarı belli. Kasılmayı ve kan dolaşımını artırıcı şeyler buna neden olabiliyor.

Arkadaşlar bende bu ay 2 gün erken oldum vede normalde 5-6gun olurdum 3 gün oldu vede çok az oldum ayrıca hiç bı zaman ayrım olmazdı bu ay karınimda ve kasıklarımda ağrı oldu yerleşme kanaması oylemi olur banada bilgi verebilirsiniz

merhaba kızlar benım sorum su 1 yıl oldu dogum yapalı 5 gun suren adet kanamalarım artık 2 veya 3 gun surer oldu nedendır sızce

Back