D dilda_ Üye Kayıtlı Üye 30 Nisan 2023 31 2 6 21 18 Haziran 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi dilda_ #1 2 gün adet oldum adetim kesildi hafif baş donmelerim var canım tatlı çekiyor böyle sizce hamilemiyim böyle olan arkadaşlar varsa yorumlarını yazsin
2 gün adet oldum adetim kesildi hafif baş donmelerim var canım tatlı çekiyor böyle sizce hamilemiyim böyle olan arkadaşlar varsa yorumlarını yazsin
ParlayanGece Popüler Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 8 Ağustos 2023 5.801 6.609 118 18 Haziran 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi dilda_ #2 dilda_ .!.: 2 gün adet oldum adetim kesildi hafif baş donmelerim var canım tatlı çekiyor böyle sizce hamilemiyim böyle olan arkadaşlar varsa yorumlarını yazsin Genişletmek için tıkla... Test yaparsan daha sağlıklı olur kuzum. Reglin geçti mi? Yerleşme kanaması olabilir. Hamile olabilirsin tabi ama test en kesin çözümü
dilda_ .!.: 2 gün adet oldum adetim kesildi hafif baş donmelerim var canım tatlı çekiyor böyle sizce hamilemiyim böyle olan arkadaşlar varsa yorumlarını yazsin Genişletmek için tıkla... Test yaparsan daha sağlıklı olur kuzum. Reglin geçti mi? Yerleşme kanaması olabilir. Hamile olabilirsin tabi ama test en kesin çözümü