- 8 Eylül 2016
- 1.128
- 1.643
-
- Konu Sahibi KenyaliZehra
- #1.481
senin kurbanın değilimKurbanım sana sesleniyorum. Kitabın ilk sayfasına senin için not yazmamı ister misin?
Yoksa kitabıma dokunma notunu not kağıdına yaz. Kağıtlar ne için mi dersin?
senin kurbanını ben de çok seviyorum di miiii
bir de senin onla bir ortak noktan var
Kurbanım sana sesleniyorum. Kitabın ilk sayfasına senin için not yazmamı ister misin?
Ben de çocuk kitapları okuduğumda bebeğime not yazıyorum ilerde okurken karşılaşması için. Çok hoşuma gidiyor. Hatta keşke sevdiceğimde kitap okumayı sevseydi de bana kitaplar arasında notlar bıraksaydı.. ah ah...senin kurbanın değilim
ama ben ilk sayfaya not yazılmasını severim, sevgili katilciğim istediğin gibi yazabilirsin
o zaman bir ipucu daha vereyim ben kurbanıma didim sensin benim kurbanım diyekurbanın olsam açık açık demezdin bence
en büyük şüphelilerimi yitirdim a dostlar, çok zor anlar yaşıyorum
neyse yolumuza devam edelim
yeni şüphelilerimSkosnob ve K KenyaliZehra
ben çok mutlu olurum içine not yazarsan çok anlamlı benceKurbanım sana sesleniyorum. Kitabın ilk sayfasına senin için not yazmamı ister misin?
Evet benim kurbanımı sen de çok seviyorsun ve ortak bir noktamız var. Hatta ortak bikaç noktamız varBuldun mu yoksa
Benim için kitabın başına not yazmanın hiç bir sakıncası yok
Ama senin kurbanın çocuklu, o kişi ben değilim. Katilime sesleniyorum sadece, sana değil
Ben de çocuk kitapları okuduğumda bebeğime not yazıyorum ilerde okurken karşılaşması için. Çok hoşuma gidiyor. Hatta keşke sevdiceğimde kitap okumayı sevseydi de bana kitaplar arasında notlar bıraksaydı.. ah ah...
Yani benim katilimde bana not yazabilir.
senden vazgeçmemem için yapıyorsun bunları değil mio zaman bir ipucu daha vereyim ben dedim kurbanıma sensin benim kurbanım diye
ben çok mutlu olurum içine not yazarsan çok anlamlı bence
kurbanın olsam açık açık demezdin bence
en büyük şüphelilerimi yitirdim a dostlar, çok zor anlar yaşıyorum
neyse yolumuza devam edelim
yeni şüphelilerimSkosnob ve K KenyaliZehra
Kurbanım sana sesleniyorum. Kitabın ilk sayfasına senin için not yazmamı ister misin?
ivet buldummm
ama sürprizi kaçmasın diye şimdilik susuyorum
sen çok tatlı ve iyiniyetlisin o sebeple bence kurnazlık yapamazsın kandıramazsınnnnnAcaba kurbanım da kendini buldu mu
Hem belki yanıltıyorum nerden biliyorsun, belki de sensin ama ben seni kandırmak için yanlış ipuçları veriyorum
Yaklaşık bi 10 gün daha beklemen lazım, üzgünüm
Bana almayacaksın gibi geliyor ama.Acaba kurbanım da kendini buldu mu
Hem belki yanıltıyorum nerden biliyorsun, belki de sensin ama ben seni kandırmak için yanlış ipuçları veriyorum
Yaklaşık bi 10 gün daha beklemen lazım, üzgünüm
benden neden hiç şüphelenmiyon anlatsanaBana almayacaksın gibi geliyor ama.
ee bana kim alacaktamamen süpriz olacak
bilmembenden neden hiç şüphelenmiyon anlatsana
neden ben değil?
gece uykusu(zluğu) ???en korktuğum şey ya, yarın evlensem anne olsam herhalde başıma gelecek
NOrmalde yazilmasini sevmem ama bu ozel olduu icin yazabilirsin.Kurbanım sana sesleniyorum. Kitabın ilk sayfasına senin için not yazmamı ister misin?
eee tamam kendimi refleshliyorum arada birbenim basima geldi cok pis bisi.
Allah hastalik disinda uykusuzluk da vermesin. kafa bi milyon geziyorsun ruh gibi.
daha gecen hafta sen degil miydinn _meLinDa_ ve senden elektrik alamiyorum diyen
Noldu trafoya mi yapistin
NOrmalde yazilmasini sevmem ama bu ozel olduu icin yazabilirsin.
En guzel hatira yazi...