- 25 Ağustos 2011
- 18.322
- 13.422
-
- Konu Sahibi KenyaliZehra
- #1.181
bende orada büyüdüm. şimdi iş nedeniyle farklı bir yerdeyim. her hafta sonu gidiyorum.Düğün ya da nikah izmitte olur ama hangisi şu an bilemiyorum. Biri Ank bir İzmit. Ben zaten Kocaeli Üni de okudum. Sonra da yıllarca İzmitte kaldım yabancı değilim. Çooookta seviyorum. Benim düğünüme de gelirsin dimiiii
Aaaa bakayım hemen. Hım herkes bi gün çocuklu olacak.
ciddimisinYok hiç tanımıyorum adını bile ilk defa duydum
selinciğim gerçekten şaşırtmaca falan yok. kimse benden şüphelenmesin ciddi söylüyorum..Asmu sen varya sen hedef şaşırtmaya çalışıyorsun dimi:) yakalandın:)
Asıl gerçekleri öğrendiğinde çok şaşıracaksın çok:)
NAR yaaaaa
yaaaaaifşa etmesene
Ben senden şüpheleniyorum çünkü belli bi ip ucu vermiyorsun hemen anlarım diye:)Benden şüphelenen var mı ve ben kimden şüpheleneyim itiraf edin
Benden şüphelenen var mı ve ben kimden şüpheleneyim itiraf edin
Günaydın arkadaşlarım
Bugün itiraf günü olsun ve katilim bana kim olduğunu itiraf etsin, hadi bakalım bekliyorum
ben değilim cesminazcığım
ben olabilirim seni katilinGünaydın arkadaşlarım
Bugün itiraf günü olsun ve katilim bana kim olduğunu itiraf etsin, hadi bakalım bekliyorum
Benim senin katilin , zaten geçen seneden deneyimliyim:)Günaydın arkadaşlarım
ben olabilirim seni katilin
Benim senin katilin , zaten geçen seneden deneyimliyim:)
:)Bu kadar üstüste denk geleceğine inansam senden çok şüpheleneceğim de iki sene üst üste çıkmaz sanmıyorum, ondan pek de şüpheli listemde değilsin