2. Geleneksel Kitap Kurtları Yılbaşı Çekilişi

Zaten sana göndereceğim ki

Cesmi aklımin bi yanında hep sen varsın biliyormusun ??? Acaba diyorum bana mi ama diyorum çok inceleme yapıyormuş gibi de gelmiyo hakkımda sonra diyorum ya belli etmeden yapıyorsa sessiz sessiz
O okuduğum polisiyelerin hakkını vermem lazım bulmam lazım artık katilimi sen misin?? :) bi ip ucu ver bari...

İpucu veriyorum, katilin benim
Ben sinsi ilerliyorum, ortaya bir soru atıyorum sonra kurbanımın verdiği cevabı not alıyorum.
Düşün bakalım Sherlock, benim verdiğim sorulara cevap verdin mi

İp ucu veriyorum benim kurbanımın başı açık
Senide eledi. Atalantecigi. 1647484949 gün sonra bulucam katılımı az kaldı:)
İpucu veriyorum, katilin benim
Ben sinsi ilerliyorum, ortaya bir soru atıyorum sonra kurbanımın verdiği cevabı not alıyorum.
Düşün bakalım Sherlock, benim verdiğim sorulara cevap verdin mi
Verdim galiba gördüğüm tüm sorulara veriyorum ki :)

Ben aslında kırmızı dön düşündüm ama sonra vazgeçtim katılım nasıl karşılar diye bilemedim :)

Tamam

ipucu veriyorum benim kurbanım evli

Tam sonunda birini eledim katilim sen değilsin yazacaktım ki artık evli olduğum aklıma geldi
Şüphelimsin
Verdim galiba gördüğüm tüm sorulara veriyorum ki :)

O zaman benden şüphelenebilirsin

Ben aslında kırmızı dön düşündüm ama sonra vazgeçtim katılım nasıl karşılar diye bilemedim :)

Gönlünden ne kopuyorsa onu al canım, benim için hiç fark etmez

Benim çok enteresan zevklerin vardır
Gördüğüm simsiyah hiç bi özelliği olmayan bi kupaya aşık olabilirim yada karman çorman renkleri olan bişeye çok hoşuma gidebilir tam olarak şöyle şeylerden hoşlanırım diyemem katılım ne alsa beğenirim ama biliyorum:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…