- 19 Nisan 2009
- 23.601
- 17.909
-
- Konu Sahibi KenyaliZehra
Tamam canım.
oy kıyamam, ben senden şüphelenmek ile ne kadar hata etmişim.
ama herkes pek cimri kimse ipucu vermiyor
benim kurbanın kapalı değilip ucu vereyim bari ne yapyım
ama sen bana alıyorsun ne olacakBen olabilirim o zaman bu kişi, ip ucu ile uyum sağlıyorum.
beni beni asmu nu mu atsınlarAsmu'yu at o zaman gruptan
Aaaa dur dur atma, sanırım Asmu'nun kurbanı benim
Asmu'ya da kıyamam ki ben.Asmu'yu at o zaman gruptan
Aaaa dur dur atma, sanırım Asmu'nun kurbanı benim
olabilir yani
beni beni asmu nu mu atsınlar
Asmu'ya da kıyamam ki ben.
canım umutlanma. çünkü sen bana alıyorsun. aynı kişiler birbirine çıkmaz düşüncesi ile ben sana almış olmamY yesil_zeytin_ beni umutlandırıyorsun ama_meLinDa_ için, ay doğru senin katilim bendim değil mi, o zaman sen bana alamazsın.
canım umutlanma. çünkü sen bana alıyorsun. aynı kişiler birbirine çıkmaz düşüncesi ile ben sana almış olmam
evet evet güzel oldu bence
Tamam o zaman, melinda bana, ben sana alıyorum, sen kime alıyorsun onu da öğrenseydim bari.
evet evet güzel oldu bence
bende lolise alayım
uygunmudur
Canım benim için uygundur. Benim içimdeki çocuk hala büyüyemediği için renkli, canlı, çocukça şeylere bayılırım.
ama herkes pek cimri kimse ipucu vermiyor
Bende aynı yazarın ıki kitabını aldım bu da bir ip ucudur:) not: yanıltmasın amacı gutmeden doğru söylüyorum:)Ben de aynı yazarın iki kitabını aldım
( bu bir ipucudur)
Kitaplar bugün geldi.
Ayraç ve kupa da hazır.
Kahve ve çikolata kaldı. Tabii hediye paketi de...
Onlar da kafamda hazır gibi
benimki de doğru.Bende aynı yazarın ıki kitabını aldım bu da bir ip ucudur:) not: yanıltmasın amacı gutmeden doğru söylüyorum:)
Bende aynı yazarın ıki kitabını aldım bu da bir ip ucudur:) not: yanıltmasın amacı gutmeden doğru söylüyorum:)
neden mişOleeeeyyyyy
Seninki benim.
Sen tabi ya o bahçıvan sendin ... biliyodum hedef şaşırttın ama nayir olamaz katılım sensin sen sen sen...Tamam canım.
oy kıyamam, ben senden şüphelenmek ile ne kadar hata etmişim.
Tamam sen diilsin:)ama herkes pek cimri kimse ipucu vermiyor
En büyük ip ucu bu bence adını söylesen kurbaninin daha iyiydi...Bu nasıl bir ipucu ki acaba, ben öyle almadım farklı yazarların kitapları desem de ipucu olacak mı