2.gebelik ve yaş

Sağol canım yok yaa en iyi ihtimal 7-8 ay sonra diyecek biliyorum tabi o da bu arada yapılacak olan kontrollerin olumlu olması durumunda 7-8 ay neyse nasip kısmet her şey Allahtan vardır elbet bunda da bir hayır
Canım tabiki herşeyde bi hayır var sakin ümidi kesme beklemen gerekiyorsa bekle tabi sonuçta sağlıklı bi anne lazim bebeğine degilmi

Ilk bebegimizi dusunurken bu kadar heyecanlanmismiydim hatirlamiyorum :) icimde tatli bir heyecan var. Ilk hamileligimde korunmayi biraktiktan 2 ay sonra hamile kalmistim. Suan nasil olcak merak ve heyecanla bekliyorum. Guzel haberler alalim insallah
İnşallah canım isteyen hiç kimsenin kucağını bos bırakmasını Rabbim

Canım felaket mide eksimem ve bas dönmem oldu bu ay tansiyonum sürekli düşük.akintim hic bitmedi ve ilk kez iki gündür sağ yumurtaligim iğne gibi batıyor.basta kendimmi uyduruyorum dedim.malum bu psikoloji insana herseyi hissettiriyor.ama gebelik yoksa da doktora gidip gorunmem gerekecek yumurtlama dönemindeki gibi olan bu ağrı kist belirtisi felan mi diye..

Hadi canimm insallahhhh sağlıkla Rabbim hepimize nasip eder umarım canlar :))

4 sene sizin için azmi çokmu bilmiyorum ama benim 4 yil var ikinciyle uçuncunun arasinda
ilk ikisinde ilk ayda hamile kalmistim
bunda 3. ayda oldu ( 30 yasindayim )

ben ovulasyon testi hiç yapmadım..bu ay 2.denememiz geçen ay zaten yumurtlama gününde olmamış bizim ilişki :))) bakalım bu ay hesaplayıcının gösterdiği tarşhte oldu sonuç hayırlı olur nşallahh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…