- 27 Eylül 2011
- 6.838
- 8.390
-
- Konu Sahibi elvin Naz34
Cok gecmis olsun, Allah hayirlisini nasip etsin arkadasim
Canım tabiki herşeyde bi hayır var sakin ümidi kesme beklemen gerekiyorsa bekle tabi sonuçta sağlıklı bi anne lazim bebeğine degilmiSağol canım yok yaa en iyi ihtimal 7-8 ay sonra diyecek biliyorum tabi o da bu arada yapılacak olan kontrollerin olumlu olması durumunda 7-8 ay neyse nasip kısmet her şey Allahtan vardır elbet bunda da bir hayır
Aynen canım 1 mart gecen ay olmayan pek çok belirti var bu ay.elimde erken gebelik testide ovulasyon testide var.ama hala erken geliyor bana test icinbat tarihin 1 mart mı cnm ?
İnşallah canım isteyen hiç kimsenin kucağını bos bırakmasını RabbimIlk bebegimizi dusunurken bu kadar heyecanlanmismiydim hatirlamiyorum :) icimde tatli bir heyecan var. Ilk hamileligimde korunmayi biraktiktan 2 ay sonra hamile kalmistim. Suan nasil olcak merak ve heyecanla bekliyorum. Guzel haberler alalim insallah
elvincim,ovulasyon testiyle gebelik testi yappılıyr mu?Aynen canım 1 mart gecen ay olmayan pek çok belirti var bu ay.elimde erken gebelik testide ovulasyon testide var.ama hala erken geliyor bana test icin
belirtilerim var demişsin mesela geçen ay olmayan bu ay olan belirtilerini paylaşır mısın??Aynen canım 1 mart gecen ay olmayan pek çok belirti var bu ay.elimde erken gebelik testide ovulasyon testide var.ama hala erken geliyor bana test icin
Evet canım son 1 gün kala yapiyosun test çizgisinin kontrol çizgisinden koyu olması gerekiyor.tabi yinede kesin değil bu bilgiler hatta idrarla yapilan gebelik testleri bile yanlış cikabiliyo en net olanı kan testi tabi.elvincim,ovulasyon testiyle gebelik testi yappılıyr mu?
Canım bizim senle gunlerimiz yakındı dimi bir önceki regl neydi senin?hahah burdayım şekerim...regli bitmedini bekledim..bizde de daha tık yok...otomatik hesaplayıcıya göre 16 sı yumurtlama günüm...ama ne zaman denl gelirse olsun dşyorum şartlanmıycam günlere :)
Canım çok geçmiş olsunnnrahimağzında şüpheli hücreler vardı leep ameliyatı oldum 3 hafta önce bu ameliyat sonrası 6 hafta yasak oluyor
Hadi canimm insallahhhh sağlıkla Rabbim hepimize nasip eder umarım canlar :))Merhabalar, yorumlarin hepsini heyecanla okudum :) allah hayirlisini nasip etsin insallah isteyen herkese. Benimde 5 yasinda kizim var, 33 yasindayim ve ikinciyi dusunuyoruz. Hafta sonu genel kontrol icin doktora gittim. Hersey temiz cok sukur. Hatta catlamayi bekleyen yumurtam bile hazirmisBu hafta icinde doktor calisin dedi :) Guzel haberlerimizi alalim insallahhhh
Canım çok geçmiş olsunnn
geçen ayki reglim 6 şubattı...bu ay 3 mart cnm...25 gün siklusum ...senin nasıl?Canım bizim senle gunlerimiz yakındı dimi bir önceki regl neydi senin?
benim ilki 30 yaşında oldu korunurken :))...bu ay 2.denememiz cnm...yaşım 37 :)))4 sene sizin için azmi çokmu bilmiyorum ama benim 4 yil var ikinciyle uçuncunun arasinda
ilk ikisinde ilk ayda hamile kalmistim
bunda 3. ayda oldu ( 30 yasindayim )
Anladım canım hadi hayırlısı belirti olduğu peki hicben ovulasyon testi hiç yapmadım..bu ay 2.denememiz geçen ay zaten yumurtlama gününde olmamış bizim ilişki :))) bakalım bu ay hesaplayıcının gösterdiği tarşhte oldu sonuç hayırlı olur nşallahh