2 gebeliğimdede öncesinde kimyasal yaşadım

beyza349011

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Temmuz 2022
18
1
34
Merhaba ben tek başıma büyüdüm, o yüzden kalabalık bir ailem olsun istedim. İki çocuğum var. İkisinde de gebelipimden önce hep kimyasal gebelik yaşadım. İki oğlum var. Bir kızımın olmasını çok istiyorum, şöyle düşünüyorum acaba ben kız olan bebeklerimde mi hep kimyasal yaşıyorum. Benim kızım olamayacak mı

Kendinizi belli kurallara kosullamayin. Rabbimin dediği olur. Bnm ilk oğlum on ay tedavi gördüm olmadı. Onbirinci ayda kendiliğinden oldu. Şimdi ikinciyi istiyoruz. İlk aydan hamile kaldım ve ne yazık ki düşük yaptım. Ve hiç düşügum de olmadı bu zamana kdr

Ben bilgi sahibi değilim ancak kuzenimin bir arkadaşının oğlan bebeklerş olmuyordu doktorda söylemiş olmayacağını sanırım genlerle alakalı bir problemleri vardı onların erkek bebekleri karnında öldü 5. Bebekte kızdı ve aldı kucağına. Kimyasal gebelik için bir çıkarım yapamadım yinede Allah gönlünüze göre versin

Annem belkide senin kız bebeklerin tutumamayıp olmuyordur fln deyince kalbime öyle bişey geldi. Belkide haklıdır

Annem belkide senin kız bebeklerin tutumamayıp olmuyordur fln deyince kalbime öyle bişey geldi. Belkide haklıdır
Alakası yok, kimyasal gebelik geçirdikten hemen sonra kızıma hamile kaldım. Bu tamamen spermin taşıdığı kromozomla alakalı ve bazı durumlar etkilese de tesadüften ibaret. Kız olsun oğlan olsun güçlü olan kazanıyor :)

Nedense bend böyle bisey okudum gibi hatırlıyorum, bi gen testi filan yaptirin

Öyle bişey olması imkansız hurafe onlar bende iki kere kimyasal gebelik geçirdim perde çıktı esin test falan yaptırdı mi
Eşim test fln yaptırmadı. Ben her defasında bir oğlum oldu sonra kimyasal tekrar oğlum oldu kızımız olsun diye 3. Yü düşündüğümüzde yine kimyasal oldu. Böyle olunca acaba kız bebeklerim mi hep kimyasal ile sonuçlanıyor diye düşündük

Hayır cnm öyle birsey olamaz ya eşinin spermlerinde sıkıntı var yada bedenin gebeliği kabul etmiyor folik asit falan kullan kız çocuğu ile hiç bir alakası yok tamamen özür dilerim ama saçmalık bu düşüncen kaç yaşındasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…