Canim gidip kan vermeden emin olamazsin evet testler farkli oldugu icin olabilir. Haftasonu girmeden saglik ocaginda kan ver çünkü pazartesi tekrar isticekMerhaba kızlar. Ben 2 gun once idrar testi yaptim laboquick diye bir markanin testiydi. öglen sonu yapmistim o testi.Bugün baska marka ile yaptim sabah ilk idrarla daha iyi olur dediler.simdi iki görseli de aticam size.yani 2 günde bir daha koyulaşması gerekmez miydi çizgi nin.marka farkı var diye mi böyle oldu yoksa gebeligimde bir sıkıntı mı var ?bilemiyorum hatta ilk testim bana daha koyu gibi geldi.sizlrrin de yorumunu almak istedim.buarada ilk testi yaptığımda adetime 5 gün vardı. Şimdi 3 gün var son yaptığım test de 3 gün kala yapıldı yani
Canım adet im bi geçsin de öyle gideyim sağlık ocağına. Geçen gebeligimde de erken öğrenmiştim sürekli kan veriyorduk ve kötü gitmişti sağlıksız gebelikte kürtaj olmuştum. Şimdi yine olur diye korkumdan kan vermeye erken gitmek istemiyorum.haftaya kadar idrar ile bakmaya devam. Haftaya hem adetim gecikmiş olur öyle giderimCanim gidip kan vermeden emin olamazsin evet testler farkli oldugu icin olabilir. Haftasonu girmeden saglik ocaginda kan ver çünkü pazartesi tekrar isticek
Canim kan vermeden beta hcgnin o seyrini goremezsin Allah korusun ayni durumu yasarsan nasil anlayacaksin. Bence kendini kotu hissetme genellikle ilk gebeliklerde bos gebelik dis gebelik vs. Oluyor. Insallah bunaefer saglicakla gelecekCanım adet im bi geçsin de öyle gideyim sağlık ocağına. Geçen gebeligimde de erken öğrenmiştim sürekli kan veriyorduk ve kötü gitmişti sağlıksız gebelikte kürtaj olmuştum. Şimdi yine olur diye korkumdan kan vermeye erken gitmek istemiyorum.haftaya kadar idrar ile bakmaya devam. Haftaya hem adetim gecikmiş olur öyle giderim
Canım gevelik var hayır canım test markasından ama diğeri durdukça koyulasmistir kan testine git derim.hsyirli olsun sağlıkla kucağına alırsın inşallah:)Merhaba kızlar. Ben 2 gun once idrar testi yaptim laboquick diye bir markanin testiydi. öglen sonu yapmistim o testi.Bugün baska marka ile yaptim sabah ilk idrarla daha iyi olur dediler.simdi iki görseli de aticam size.yani 2 günde bir daha koyulaşması gerekmez miydi çizgi nin.marka farkı var diye mi böyle oldu yoksa gebeligimde bir sıkıntı mı var ?bilemiyorum hatta ilk testim bana daha koyu gibi geldi.sizlrrin de yorumunu almak istedim.buarada ilk testi yaptığımda adetime 5 gün vardı. Şimdi 3 gün var son yaptığım test de 3 gün kala yapıldı yani
Ay inşallah canım.ama hiç cesaret edemiyorum gerçekten şuan netleşmeden ailelere bile söylemedim sadece eşim biliyor.sevincimizi yaşayamadık tam zaten kesinlessin de aman bi adet günün geçsin de öyle sevinelim felan diyoruz.Canim kan vermeden beta hcgnin o seyrini goremezsin Allah korusun ayni durumu yasarsan nasil anlayacaksin. Bence kendini kotu hissetme genellikle ilk gebeliklerde bos gebelik dis gebelik vs. Oluyor. Insallah bunaefer saglicakla gelecek
Olabilir canım doğru diğeri durdukça da belki koyulasmisolabilir.pazartesi adet günüm . Bi bakayım olmazsam inşallah hafta ortasında gideyimCanım gevelik var hayır canım test markasından ama diğeri durdukça koyulasmistir kan testine git derim.hsyirli olsun sağlıkla kucağına alırsın inşallah:) ♥
Cok dogru yapmissin canim nasip olursa hatta ben kalp sesini bile beklerim soylemek.icin bide dert anlatmakla ugrasmak zor. Pazartesi guzel haberlerini bekliyoruzAy inşallah canım.ama hiç cesaret edemiyorum gerçekten şuan netleşmeden ailelere bile söylemedim sadece eşim biliyor.sevincimizi yaşayamadık tam zaten kesinlessin de aman bi adet günün geçsin de öyle sevinelim felan diyoruz.
Bize de haber ver olurmu takipte kalacağım hayırlı haberlerle gel inşallahOlabilir canım doğru diğeri durdukça da belki koyulasmisolabilir.pazartesi adet günüm . Bi bakayım olmazsam inşallah hafta ortasında gideyim
Bende 5 gun kala yapicam sanırım belli olanda var olmayandaAdetime 5 gun kaldı bende meraktan ölecegimönceden test yapsak belli oluyor mu?
Benim çok net çıkmıştı canım 5 gün once ama bilemiyorum tabi.herkeste aynı olmayabilirAdetime 5 gun kaldı bende meraktan ölecegimönceden test yapsak belli oluyor mu?
Peki yumurtlamadan kac gun sonraydi canim.Benim çok net çıkmıştı canım 5 gün once ama bilemiyorum tabi.herkeste aynı olmayabilir
Canım takvime göre yumurtlama 3 marttı ama biz genelde gün aşırı değerlendirdik zaten. Yani 3 martta tutmuş olsa 13 martta hemen idrarda o kadar net çıkar miydi bence benim erken yumurtladım tahminimcePeki yumurtlamadan kac gun sonraydi canim.
Dogrudur ama canim 11-12 gun diyor zaten genelde. Valla bende yapcam simdi sen cikti dedin yaCanım takvime göre yumurtlama 3 marttı ama biz genelde gün aşırı değerlendirdik zaten. Yani 3 martta tutmuş olsa 13 martta hemen idrarda o kadar net çıkar miydi bence benim erken yumurtladım tahminimce
Insallah canimBende sabah yapacagım inşallah belli olur
O zaman olabilir canım ben daha önce bi kürtaj yaşadım onda değerim 16 ile felan başlamıştı hemde adet im geçtiğinde. Şimdi budefa 2 gün kala 756 çıkınca dedim herhalde 3 marttan da önce yumurtladım ama çok da bilmiyorum tabi ne kadar sürede idrar testimde çıktığını felan.benim 5 gün kala çok netti sizde bi deneyin kızlar bize de haber verin takipteyimDogrudur ama canim 11-12 gun diyor zaten genelde. Valla bende yapcam simdi sen cikti dedin yabi persembe olsunda
insallah çift çizgiyi görürsünüz kızlar.sabah güzel haberlerinizi bekliyorimBende sabah yapacagım inşallah belli olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?